Millaista on käydä töissä opintojen ohessa? Vastaa Aamulehden kyselyyn

Kerro omista kokemuksistasi vastaamalla verkkokyselyyn tai lähettämällä sähköpostia.

Perinteisesti opiskelijat hankkivat tienestejä kesätöillä, mutta moni opiskelija käy töissä myös lukukauden aikana opintojen ohessa. Sonja Rouhento (oik.) ja Mimmi Vesterinen olivat viime kesänä kesätöissä hodarikojussa Laukontorilla.

15.2. 15:31

Aamulehti

Millaista on käydä töissä opiskelujen ohessa? Onko työssäkäynti opintojen ohessa raskasta? Aamulehti tekee aiheesta juttua.

Noin puolet Suomen opiskelijoista käy töissä opintojen ohessa. Vuonna 2019 töissä kävi lähes kolmannes lukiolaisistakin. Ammatillisessa koulutuksessa ja korkeakouluissa töissä on opintojen ohessa vielä useampi. Samaan aikaan puhutaan paljon opiskelijoiden uupumuksesta.

Kerro omista kokemuksistasi vastaamalla verkkokyselyyn tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen annastiina.salonen@aamulehti.fi. Julkaisemme kokemuksia jutussamme. Käytämme jutussa vain niiden kirjoittajien kommentteja, joiden nimi ja yhteystiedot ovat toimituksen tiedossa.

Jos vastaat kyselyyn sähköpostilla, kerro seuraavat asiat: Millä koulutusasteella ja mitä alaa opiskelet? Mitä työtä teet ja kuinka monta tuntia viikossa? Käytkö töissä taloudellisen pakon vuoksi vai muista syistä? Koetko työssäkäynnin opintojen ohessa raskaaksi? Perustele. Kerro viestissäsi myös, nimesi, ikäsi, paikkakuntasi sekä yhteystietosi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut