Harvat Pirkanmaan kunnat ja kaupungit järjestävät enää ilotulituksen – Näissä paikoissa Tampereen ulkopuolella ammutaan raketteja

Monet kunnat ja kaupungit ovat viime vuosina luopuneet ilotulitusnäytösten järjestämisestä. Pirkanmaan kuntien ja kaupunkien kotisivuilta löytyvät tällä hetkellä tiedot kolmesta ilotulituksesta Tampereen ulkopuolelta. Järjestääkö jokin taho paikkakunnallasi ilotulituksen? Kerro siitä meille tämän jutun kyselyssä.

Ylöjärven uudenvuoden vastaanottajaisissa on monipuolista ohjelmaa koko perheelle. Ilta päättyy ilotulitukseen.

30.12.2022 7:00 | Päivitetty 30.12.2022 9:46

Aamulehti

Kangasala

Kangasalan koko perheen uudenvuodenaatto järjestetään Roine-kampuksen alueella Pikkolassa. Yleisöluistelut alkavat jäähallissa kello 13.30 siten, että ensimmäinen tunti on varattu mailallisille luistelijoille. Pikkolan omenatarhan valotaidepuisto on avoinna kello 15–19. Iltapäivän ohjelmassa on perheliikuntaa. Kello 16–18 esiintyy Sirkusduo Passiili. Myytävänä on makkaraa, mehua ja glögiä.

Ilotulitus alkaa kello 18. Ilotulitteet ammutaan Kirkkojärven suuntaan. Yleisö näkee esityksen hyvin Pikkolan koulun alueelta.

Virrat

Virtain seurakunta järjestää hartaushetken kirkossa kello 21. Sen jälkeen juhlapuheen pitää valtuuston puheenjohtaja Jarmo Vehmas. Pukkivuoressa rinne on auki kello 21.30 asti. Jäähallissa on tarjolla maksuton luisteludisco kello 19–21.30. Ilotulitteet ammutaan kello 22.

Ylöjärvi

Ylöjärven uudenvuoden vastaanotto sisältää liikunnallista ohjelmaa ja elävää musiikkia koko perheelle. Jäähallissa kello 15 nähtävän Uplakersin taitoluisteluesittelyn jälkeen päivä jatkuu yleisöluistelulla ja mailapeleillä. Liikuntakeskuksen sulkapallokentät ovat vapaassa käytössä kello 14 alkaen. Ohjelmassa on myös muun muassa temppurata, minipalloilukenttä, keppihevostelua ja glittertautointeja. Hauskiksen ja Tuulispään musahupailu alkaa kello 18 ja Tuittu Täti -lastenmusiikkiesitys kello 19. Ilotulitus ammutaan kello 20 jäähallin parkkipaikan takaa.

Lue lisää: Uutissuomalaisen kysely: Yli 40 prosenttia kannattaa ilotulitteiden kuluttajamyynnin kieltämistä

Lue lisää: Uudenvuoden ilotulituksesta on tulossa komea kuuden minuutin näytös Tampereella – Tässä kaikki, mitä tapahtumasta pitää tietää

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut