Aamulehti etsii: Ilmianna rujon hyvä sali

Aamulehti etsii kuntosaleja, joissa viihtyvyys syntyy jostain muusta kuin uusimmista laitteista ja moderneista tiloista.

Magnesium-pala kuntosalin ämpärissä.

19.12.2022 18:06

Aamulehti

Aamulehti etsii Tampereen ja lähialueen ”rujon hyviä saleja”. Vinkkaa meille, missä tällainen kunto- tai voimailusali sijaitsee ja miksi se on rujo ja hyvä sali.

Paikka saa olla kulunut, seinissä voi olla vihreää maalia tai muuta menneiden vuosikymmenten rakennusratkaisuista muistuttavaa materiaalia. Jos laitteita on, niin niiden ei tarvitse olla ihan viimeisintä huutoa. Salilta löytyy ainakin irtopainoja ja suuria persoonia.

Näkyvillä on mahdollisesti Kike Elomaan, Arnold Schwarzeneggerin tai muiden urheilusuuruuksien kulta-ajan julisteita.

Treenaaminen saa kuulua, näkyä, tuoksuakin, ja salille voi tulla minkä vuosikymmenen muotiverkkareissa tahansa. Salilla on oma vakiväkensä, joka sarjojen välissä päivittelee omat ja yhteiskunnan kuulumiset. Sali voi olla kaupallinen, kunnan työpaikan tai kaveriporukan oma sali.

Jos tunnistit kuvailusta sinulle tutun salin, niin vinkkaa siitä meille otsikolla Rujon hyvä sali osoitteeseen al.ihmiset@aamulehti.fi torstaihin 22. joulukuuta mennessä. Kerro, missä sali sijaitsee, kuvaile salia ja kerro, miksi se on hyvä sali.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut