Lapsiperheille on tarjolla maksuton palvelu, josta harva tietää – Tamperelaiselle yksinhuoltajaäidille se oli toiveiden täyttymys

Sporttikummitoiminta on monelle uusi juttu, joten ehkä siksi sporttikummeja ei ole tarpeeksi. Varsinkin miehiä kaivataan lisää. ”Ei tarvitse osata mitään, kunhan antaa lapselle aikaa”, sanoo sporttikummina toimiva Saara Laiho.

Sporttikummit Janette Savumaa (kolmas oikealta) ja Saara Laiho (oikealla) sekä Rockson Sulleyn perheen kaksi vanhinta lasta Malika ja Dromo (Savumaan ja Laihon välissä) tapaavat keskimäärin kaksi kertaa kuussa. ”Janette ja Saara ehdottavat itselleen sopivia aikoja. Meille aika hyvin passaa miten vaan, ja minusta on ollut hienoa, että yhteydenpito sporttikummien kanssa on ollut alusta asti todella luontevaa, kivaa ja rehellistä”, kertoo lasten äiti Riikka Rockson Sulley. Kuvassa etualalla oleva Adisa viihtyy pulkkamäessä nelikon mukana.

4.1. 19:03

Pulkkamäestä kuuluu ilonpidon ääniä. Tamperelainen Riikka Rockson Sulley seuraa vauhdikasta menoa kiitollisena. Hänen lapsensa Adisa, Malika ja Dromo ovat saaneet laskuseurakseen Saara Laihon ja Janette Savumaan, jotka ovat Dromon ja Malikan sporttikummeja.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut