Tämän vuoden hittikalenterissa suklaa paljastuu vasta arvoituksen ratkaisemalla – Joulukalenteribuumi on kovempi kuin koskaan, yksi tamperelaisten suosikki maksaa jopa yli satasen

Paljastuuko joulukalenterisi luukusta tänään esiin jäätelöpikari, kylpyankka vai punaiset alushousut? Joulukalentereiden juhlamarssi saattaa olla vasta alussa, sillä ne ovat löytäneet markkinarakonsa aivojemme sopukoista.

Uutuusjoulukalenterista suklaakonvehdin saa vasta, kun on ratkaissut mysteerin. Kalenteria voi käyttää myös ilman puhelinsovellusta, mutta manuaalinen ratkaisutapa on niin tylsä, ettei elämyksiä voi verrata keskenään.

29.11.2022 20:00 | Päivitetty 30.11.2022 8:42

Aamulehti

Tämän vuoden hittijoulukalenteri ei anna namua joulunodottajalle helpolla. Kalenterin mukana tulee ohjeistus ladata puhelinsovellus, joka luo animaation suklaalaatikon ylle ja antaa tehtävän ratkaistavaksi. Taskukellon rattaat raksuttavat, ja höyryjunan torvi hörähtelee. Välkky saa suunsa makeaksi, mutta seuraavan päivän luukulle ei ole asiaa ennen kuin sovellus tunnistaa vuorokauden vaihtuneen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut