Tampere täyttyy hauskanpidosta – Viikon menoissa on tarjolla Duudsoneita, monsteriautoja, Karmivaa karnevaalia, räppiä ja naurunremakkaa

Museokeskus Vapriikki avaa myös uuden ison näyttelyn postipaketeista. Tuttuun tyyliin näyttelyssä ei tarvitse vain katsoa, vaan saa myös kokeilla.

Nokia-areenassa pöllyääkin poikkeuksellisesti hiekka tulevana viikonloppuna, kun Monster Jam saapuu taloon Duudsonit-nelikon kera. Kuva on Monster Jam -harjoituksista Hartwall-areenassa vuonna 2017.

12.10. 7:00

Aamulehti

1. Monsteriautoja ja Duudsonit

Yli 5 000 kiloa painavat Monster Truck -autot jyrisevät menemään viikonloppuna Tampereella Nokia-areenassa. Monster Jam juhlii 30-vuotistaivaltaan Duudsonien kanssa yhteisshow’lla. Parituntisen show’n lisäksi varikkopartyssa pääsee lisämaksusta tutkimaan autoja ja Duudsoneita lähietäisyydeltä.

Nokia-areena 14.–16.10.

Lue lisää: Duudsonit ja monsteriautot nähdään syksyllä yhteisessä show’ssa Nokia-areenalla: ”Areena on oiva paikka isoille stunteille”

2. Kotimaista rap-musiikkia ilman ikärajaa

Tampere-talon Sorsaklubilla vierailee viikonloppuna Suomen rapin kärkeä: Mikael Gabriel perjantaina ja Elastinen lauantaina. Sorsaklubin keikat ovat ikärajattomia, joten nämä käyvät mainiosti myös syysloman alkuvauhdittajiksi.

Mikael Gabriel 14.10 ja Elastinen 15.10. Tampere-talon Sorsaklubilla.

Lue lisää: Elastinen on kahden pienen lapsen isä: ”Perhe-elämän hyviä puolia voisi liputtaa enemmän”

3. Jännitystä ja valon juhlaa

Tampereen Särkänniemen Karmiva karnevaali sopii paitsi jännityksen nälkään myös ihan vaan ilon ja valon kaipuuseen. Huvipuisto täyttyy koko syyslomaviikon ajan valosta ja koristeista. Jännimmät alueet on rajattu, joten karnevaali sopii koko perheelle.

Särkänniemi 13.–22.10.

Lue lisää: Kuvagalleria: Karmivat zombit saapuivat taas Särkänniemeen – tänä vuonna karnevaali­alueelta löytyy myös alle 16-vuotiailta kielletty uutuus

4. Posteljoonia leikkimään

Tampereella Museokeskus Vapriikissa avautuu perjantaina uusi näyttely Paketoidut unelmat. Näyttely kertoo etäkaupan kehityksestä ja herättää miettimään myös kulutustottumuksia. Virtuaalilasit päässä pääsee sähkörahtiskootterin selässä jakelukierrokselle.

Museokeskus Vapriikki 14.10.2022–17.9.2023.

5. Naurua ja noloja tilanteita

Stand upin ystäviä hemmotellaan Tampereella. Superkaksikko Heli Sutela ja Krisse Salminen ottavat Komediateatterin Teatteriravintolan haltuunsa perjantaina. Kova kolmikko nousee lavalle myös Tuulensuun Palatsissa lauantaina: Jaakko Saariluoma, Fathi Ahmed ja Ilari Johansson.

Komediateatteri 14.10. klo 19.45 ja Tuulensuun Palatsi 15.10. klo 20.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut