Toimittaja Tiina Ellilän paino putosi nopeasti, mutta sitten kilot tulivat takaisin – Asiantuntija selittää nyt, mikä meni pieleen

Ellen olisi alkanut laihduttaa helmikuussa 2021, painaisin vähemmän kuin nyt, pohtii Tiina Ellilä. Liikuntabiologi kertoo, miten dieetin jälkeen kannattaa syödä, jotta paino ei heti nouse takaisin vanhoihin lukemiin. Hänen mielestään yhteiskuntamme on lihottava ja edellyttää yksilöltä paljon valintoja, jos haluaa pysyä normaalipainossa. Kansanterveydestä vastaava ministeri Aki Lindén kertoo, millä keinoilla suomalaisten lihomista voitaisiin torjua. Tämä on juttusarjan kuudes ja viimeinen osa.

Mennyt kesä oli lämmin, ja avovesissä oli mukava uida matkaa. Loppukesästä otin käyttöön märkäpuvun, vaikka en tykkää siitä. Se kelluttaa liikaa. Keskivartalolla ei joudu tekemään tarpeeksi töitä. Tässä jutussa kerromme, kuinka toimittaja Tiina Ellilä painonpudotus etenee.

2.10. 7:30

Aamulehti

Tapaan kaverin, joka on lihonut seitsemän kiloa. Hän on tuskainen, levoton ja kiemurtelee – ikään kuin voisi siten riisua kehossaan loisivat ylimääräiset kilot. Roskiksilla tapaan naapurin, joka on laihtunut kymmeniä kiloja. Tuijotan aamulla kotona vaakaani. Se näyttää edelleen ylipainoa: 78,2 kiloa. Ikävimmillään vaaka on näyttänyt illalla 79,9 kiloa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut