Voiko halpa olla hyvää? – Viinihyllystä voi löytyä todellisia yllättäjiä

Aamulehden viikon viini esittelee syksyn aikana hinta-laatusuhteeltaan hyviä viinejä.

14.9. 19:31

Aamulehti

Voiko halpa olla hyvää? Kaikki miettivät kysymystä, kun arki kallistuu laajalla rintamilla. Arjen valintoja tehdään toisin kaupan hyllyllä, mutta myös Alkossa. Aamulehden viikon viini on esitellyt yli kahden vuoden ajan erilaisia viinejä. Joukossa on ollut tutustumisen arvoisia uutuuksia, erikoisuuksia ja klassikkoja.

Syksyn ajan esittelemme hinta-laatusuhteeltaan hyviä viinejä, joiden hankkimisen kukkaro kestää.

Kun viineissä mennään selvästi halvempiin kategorioihin voi vastaan tulla kaikenlaista. Esimerkiksi alle 12 euron viineistä löytyy tuotteita, jotka muistuttavat enemmän pullotettua sitruunavettä kuin viiniä. Tai sitten joukossa on esanssipommeja, joissa maistuu kahvi ja suklaa, mutta itse hedelmän maku puuttuu kokonaan.

Näillekin tuotteille on olemassa ostajansa, mutta Aamulehden viiniraati pyrkii esittelemään hinta-laatusuhteeltaan hyviä löytöjä, jotka myös maistuvat viiniltä. Edullisimmissa hintaluokissa yllättäjien löytäminen on vaikeampaa, mutta joskus sokkomaistelussa koetaan todellisia yllätyksiä.

Synkän syksyn keskellä on hyvä järjestää juhlia tai kutsua kotiin muuten vain ystäviä. Näihinkin hetkiin pyrimme esittelemään viinejä, joiden tarjoamisen kukkaro kestää.

Lue lisää: Alle 11 euron löytö tuo mieleen Alsacen arvokkaamman rieslingin – Esittelemme syksyn ajan hyvän hinta-laatusuhteen viinejä

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut