Olutta, tanssia ja Suvivirren veisuuta – poimi tästä viikon menovinkit

Kun kesä hiipii kaupunkiin, eletään ulkotapahtuminen kulta-aikaa. Välillä voi silti sukeltaa sisälle elokuvasalin hämyyn tai vaikka jatsin pariin.

Heinäkuussa vuonna 2021 Suuret oluet, pienet panimot -tapahtumassa Tampereella nautittiin myös auringosta.

25.5. 11:17

Aamulehti

1. Löydätkö oman suosikin?

Kesä on oluiden sesonkia. Ratinanniemen festivaalipuistossa Tampereella tutustutaankin olutpanimoiden ja juomanvalmistajien tarjontaan. Juhlavuottaan viettävässä tapahtumassa käytetään tapahtuman virallisia, pestäviä laseja. Lasin voi esimerkiksi lunastaa portilta. Myös aiempien vuosien virallinen lasi käy maisteluun.

Suuret oluet, pienet panimot Ratinanniemessä Tampereella 25.-28.5.

2. Kolmekymppinen juhlii

Torvikopla pistää juhlavuotensa kunniaksi uusiksi esimerkiksi Anssi Kelan, Aikakoneen ja Bomfunk MC’s:n hittikappaleet. Lavalla nähdään Torvikoplan kolmekymmenpäisen big bandin lisäksi Torvikoplan omat solistit Jari Latva-Teikari ja The Voice of Finlandista tuttu Matleena Junttanen.

Torvikopla Big Band – 30 vuotta kaikenlaista jatsia Olympia-korttelissa Tampereella pe 27.5. Ovet 19.

3. Liikettä valkokankaalla

Jo vuodesta 1997 järjestetty Tanssivirtaa Tampereella -nykytanssifestivaali esittelee tekijöitä Suomen nykytanssin huipulta. Festivaalin ohjelmistoon kuuluu myös tanssielokuvanäytöksiä. Yhteisön kutsu -esitys sisältää viisi elokuvaa, joiden yhteisenä nimittäjänä on yhteisö: siihen kuuluminen ja sen kaipuu.

Tanssivirtaa festivaalin Yhteisön kutsu -tanssielokuvanäytös pe 27.5. kello 16.30-18. Niagarassa Tampereella.

4. Hulinaa saaressa

Ruoveden yrittäjien järjestämissä Keväthulinoissa on tarjolla niin toritunnelmaa, liikuntaa kuin viihdettäkin. Lasten ohjelmaa tarjoavat suositut Mimi ja Kuku. Luvassa on myös huumoriryhmä Alivaltiosihteerin puheshow. Iltahulinoissa Paviljongilla esiintyy Anneli Mattila. Ääneen pääsevät myös DJ Pauli ja Gepardi-bilebändi.

Ruoveden keväthulinat Haapasaaressa Ruovedellä la 28.5. Alkaen kello 10.

5. Jo saapui armas aika

Tuttu Suvivirsi avaa monelle kesän. Jos perheessä ei ole esimerkiksi enää koululaisia, joiden kevätjuhlassa laulun pääsisi kajauttamaan, ei hätää. Lielahden kirkon pihalla lauletaan rokkipappi Tarvo Laakson kanssa Suvivirsi ja muista kauniita keväisiä ja kesäisiä lauluja. Sateen sattuessa tilaisuus pidetään kirkossa. Vapaa pääsy.

Suvivirren laulajaiset su 29.5. kello 18-18.30 Lielahden kirkon pihassa Ollinojankatu 2:ssa Tampereella.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut