Keppihevoskilpailut valtasivat kokonaisen messuhallin – katso viikonlopun kaikki kisat tallenteilta

Hevoset-messut järjestettiin Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa 9.–10. huhtikuuta. Yksi messuhalleista oli tänä vuonna omistettu kokonaan keppihevosille. D-hallissa kisailtiin lauantaina ja sunnuntaina. Aamulehti näytti suorana lähetyksenä kaikki keppihevoshallin esteratsastus- ja kouluratsastuslajit. Kaikki kisatapahtumat ovat katsottavissa tallenteina tässä jutussa.

Keppariharrastus on nostanut suosiotaan viime vuosina. Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa kilpailtiin lauantaina keppihevosten esteratsastuksessa.

7.4. 17:10 | Päivitetty 10.4. 18:44

Aamulehti

Tampereen Messu- ja urheilukeskus täyttyi viikonloppuna hevosalan harrastajista ja ammattilaisista, kun Hevoset-messut päästiin järjestämään kolmen vuoden tauon jälkeen. Messut vetävät paikalle hevosalan ihmisten lisäksi myös innokkaita keppihevosharrastajia. Keppihevosharrastuksen suosio on ollut nousussa viime vuosina, ja tällä kertaa keppareille oli hevosmessuilla omistettu kokonainen messuhalli. Särkänniemi-halli eli Messu- ja urheilukeskuksen D-halli täyttyi lauantaina ja sunnuntaina keppihevosiin keskittyvästä ohjelmasta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut