Äiti, isoisä ja kuusi koiraa pakenivat Ukrainasta Tampereelle Anna Marchenkon kotiin – Perillä yksi lemmikeistä alkoi synnyttää, ja pian pentuja tulee runsaasti lisää

Raskas matka Ukrainasta Tampereelle kesti yli kolme päivää. Sen aikana Olena Babenkon seurue kohtasi myös paljon auttavaisia ihmisiä. ”Jokaisella etapilla ihmiset auttoivat meitä ja ymmärsivät tilanteen.” Tamperelaisella eläinlääkäriasemalla syntyneet pennut voivat erinomaisesti.

Olena Babenko matkasi Ukrainasta Suomeen turvaan. Mukana ovat perheenjäsenten lisäksi myös perheen omat koirat Deineris, Roxy, Indu, Janin ja Rema sekä Beauty (ei kuvassa). Onneksi kolmen kantavan koiran synnytykset eivät alkaneet stressaavalla matkalla, vaan ne ehtivät määränpäähän tytär Anna Marchenkon kotiin Tampereelle.

18.3. 15:53

Aamulehti

Tamperelaisen Anna Marchenkon pieni Eeva-tytär on äitinsä mukaan hyvin innoissaan. Kolmevuotias on toivonut jo pitkään omaa koiraa, ja tiistaista saakka perheen koti Tampereen Multisillassa on yhtäkkiä ollut täynnä paitsi ihmisiä, myös aikuisia koiria ja pentuja.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut