Lue tästä Aamulehden vuoden 2021 suosituimpia Tähtijuttuja - Hyvä elämä - Aamulehti

Taysin erikoislääkäri joutui poikkeukselliseen koettelemukseen pelastaessaan lapsen hengen – Lue tästä Aamulehden viime vuoden suosituimpia juttuja

Tähän artikkeliin on koottu Aamulehden vuonna 2021 julkaistuja suosituimpia Tähtijuttuja. Antoisia lukuhetkiä viime vuoden luetuimpien juttujen parissa!

Tästä koosteesta pääset lukemaan esimerkiksi Twitter-ilmiö Mats Uotilasta, kiinteistönvälittäjä Jaana Peuralasta, erikoislääkäri Markku Terhosta, suurperheen äiti Julianna Kovasesta ja poikansa menettäneestä Mika Ahosesta.

25.12.2021 9:43 | Päivitetty 13.1. 10:16

Aamulehti

Yksi vuoden suosituimmista Tähtijutuistamme oli Taysin erikoislääkärin Markku Terhon henkilöhaastattelu, jossa huippuammattilainen kertoi poikkeuksellisen vaativasta työstään.

Lue lisää: Taysin erikoislääkäri Markku Terho joutui poikkeukselliseen koettelemukseen pelastaessaan 3-vuotiaan hengen – ”Tyttö olisi kuollut, jos olisin lähtenyt siitä johonkin”

Leasing-autot

Autotoimittaja Kari Pitkänen hankki auton leasing-sopimuksella ja listasi kaikki kustannukset tarkasti. Tämä juttu on rahanarvoinen kaikille auton hankintaa suunnitteleville.

Lue lisää: Toimittaja hankki auton leasing-sopimuksella, listasi tarkasti kaikki kustannukset ja järkyttyi – Ei silti aio enää ostaa autoa kokonaan omaksi

Nuori sometähti

Tampereen lyseon lukiolaisesta tuli puhuttava hahmo sosiaalisessa mediassa. Mats Uotila kertoi laajassa henkilöhaastattelussa, miten hänestä tuli Twitter-ilmiö.

Lue lisää: Tampereen lyseon lukiolaisesta on tullut valtava ilmiö somessa – Osa ei meinaa uskoa, että provosoivasti tviittaava Mats Uotila on vasta 16-vuotias

Matias-pojan ja isän tarina

Tämä on yksi koskettavimmista Aamulehden Tähtijutuista vuonna 2021. Ylöjärveläinen Mika Ahonen kertoo, kuinka hän menetti rakkaan Matias-poikansa.

Lue lisää: Kun Mika Ahonen meni herättämään lastaan, pieni Matias-poika veti viimeisen kerran henkeä – ”Ihan kuin hän olisi odottanut aamuun, että iskä tulee ja ottaa syliin, nyt voin lähteä”

Seksityöntekijä

Keväällä 2021 pirkanmaalainen seksityöntekijä Eerika kertoi Aamulehdelle erikoisesta työstään.

Lue lisää: Pirkanmaalainen Eerika myy seksiä ja kuvaa kotonaan pornoa: ”En halunnut palaa loppuun hoitajana” – Video: tällaista on kulissien takana seksityöntekijän makuuhuoneessa

Polyamoria

Tamperelaisella Ville Silvennoisella on vaimo Mikaela Välipakka ja tyttöystävä Wilma Hirvonsalo. Kolmikko kertoi polyamorisesta suhteestaan avoimesti.

Lue lisää: Tamperelaisella Villellä, 34, on vaimo Mikaela ja tyttöystävä Wilma – Nyt kolmikko kertoo polyamorisesta suhteestaan: ”Ihmiset luulevat, että harrastamme hirveästi seksiä”

Menestyvä välittäjä

Jaana Peurala on yksi Tampereen seudun tunnetuimmista kiinteistönvälittäjistä. Hänen elämäntarinansa on vähintäänkin hätkähdyttävä.

Lue lisää: Jaana Peurala kohtasi niin järkyttävän tragedian, että joutui pitkäksi aikaa sairaalaan – Nyt hän on menestyvä kiinteistönvälittäjä, jonka puhelin soi jopa 150 kertaa päivässä

Suurperhe Ylöjärveltä

Ylöjärveläisessä perheessä on lapsia niin paljon, että äiti Julianna Kovanen on harkinnut linja-autokortin ajamista. Lämminhenkisessä jutussa kerrotaan perheen arjesta.

Lue lisää: Ylöjärveläinen Julianna Kovanen, 31, on saanut jo 12 lasta – Päätös suurperheestä sinetöityi lohduttoman menetyksen jälkeen: ”Se käy vieläkin päivittäin mielessä”

Elämä yllätti

Suvi Mustonen kohtasi tragedian, mutta sen jälkeen hän on totutellut uuteen onneen.

Lue lisää: Kun ex-puoliso teki itsemurhan, Suvi Mustonen, 37, jäi seitsemän lapsen kanssa keskelle kaaosta – sitten elämä heitti eteen todellisen yllätyksen

Painonpudotusta

Koko vuoden olemme seuranneet toimittaja Tiina Ellilän painonpudotusprojektia, joka on tarjonnut arvokasta hyötytietoa ja vertaistukea monille painonpudottajille.

Lue lisää: Ravitsemusterapeutin suositus yhdestä ratkaisevasta muutoksesta järkytti painoaan pudottavan toimittajan – ”Et voi olla tosissasi, kuka tuohon pystyy?”

Koulujen ongelmat

Syksyllä pureuduimme koulujen ongelmiin. Saimme opettajilta valtavasti viestejä ja selvitimme, millaista koulujen arki on.

Lue lisää: Tamperelaisopettaja Heikki Karjalainen kertoo tapauksesta, joka vei yöunet – Saimme opettajilta valtavasti huolestuneita viestejä ja selvitimme, millaista koulujen arki nyt on

Uupuvat hoitajat

Selvitimme myös hoitotyön ongelmia. Taysin sairaanhoitaja kertoi, mihin uupuminen hoitotyössä pahimmillaan voi johtaa.

Lue lisää: Taysin sairaanhoitaja Iina Hänninen kertoo, mihin uupuminen hoitotyössä voi pahimmillaan johtaa – Saimme hoitajilta valtavasti huolestuneita viestejä: ”Potilasturvallisuus vaarantuu päivittäin”

Eva-osasto

Tampereen yliopistollisen sairaalan Eva-osasto kiinnosti myös kovasti lukijoitamme. Siellä hoidetaan poikkeuksellisen vaikeahoitoisia nuoria.

Lue lisää: Tampereella sijaitsevalla osastolla hoidetaan poikkeuksellisen vaikeahoitoisia ja väkivaltaisia nuoria – Yksi erityisen koskettava tapaus sai karaistuneen osastonhoitajan nieleskelemään

Sijoittava opettaja

Tamperelainen opettaja Kristian Tikander paljasti poikkeuksellisen toimivaksi osoittautuneen sijoitusstrategiansa.

Lue lisää: Tamperelainen opettaja Kristian Tikander vaurastui sijoittamalla ja voisi halutessaan lopettaa työt – Nyt hän paljastaa strategiansa, joka on osoittautunut poikkeuksellisen toimivaksi

Miljonäärin yllättävä peliliike

Sijoittaja Jukka Oksaharju myi valtaosan osakkeistaan ja kertoi uudesta aluevaltauksestaan.

Lue lisää: Miljonääri Jukka Oksaharju, 33, myi valtaosan osakkeistaan ja teki yllättävän aluevaltauksen – Sijoittaa nyt käteistä vauhdilla uuteen kohteeseen

Tampereen asuinalueet

Aamulehden hakukoneesta näet, kuinka hyväosainen asuinalueesi Tampereella on.

Lue lisää: Katso hakukoneesta, kuinka hyväosainen oma asuinalueesi on – Panimme Tampereen alueet paremmuus­järjestykseen ja löysimme voittajan Itä-Tampereelta

Antoisia lukuhetkiä ja hyvää joulunaikaa!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut