Pirkanmaan tulevaisuus näyttää nyt erityisen hyvältä: Petri Räsänen listaa asiat, jotka ovat erityisesti mallillaan ja mikä on seuraava askel - Hyvä elämä - Aamulehti

Pirkanmaan tulevaisuus näyttää nyt erityisen hyvältä: Petri Räsänen listaa asiat, jotka ovat erityisesti mallillaan ja mikä on seuraava askel

Pirkanmaalla tehtävän tutkimus-, kehitys-, ja innovaatiotoiminnan rahoitus on kasvanut pandemian aikana hyvin, myös uudet lentoreitit vauhdittavat Pirkanmaan voimistumista.

Pirkanmaan liiton innovaatio- ja tulevaisuustyön johtaja Petri Räsänen näkee hyviä asioita maakunnan lähitulevaisuudessa. Hän työskentelee Tampereen kaupungin ytimessä, Tampellan Pellava-rakennuksessa Tammerkosken rannalla.

6.1. 6:30

Aamulehti

Vaikka pandemia jatkuu, Pirkanmaalla menee hyvin. Pirkanmaan liiton joulukuisen tilannekuvan mukaan Pirkanmaalla tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan (TKI-toiminta) rahoitus on koko pandemia-ajan noussut.

Tällä hetkellä yritykset investoivat Pirkanmaalla noin 700 miljoonaa euroa vuodessa uusien keksintöjen ja palveluiden bisnekseksi muuttamiseen. Nousua TKI-rahoituksessa on parin vuoden aikana tullut Pirkanmaalla lähes 50 miljoonaa euroa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut