Suora lähetys: Vinkit paloturvalliseen jouluun - Hyvä elämä - Aamulehti

Näin vietät paloturvallisen joulun – Katso tallenteelta pelastuslaitoksen vinkit

Aamulehden suorassa lähetyksessä vierailtiin Pirkanmaan pelastuslaitoksen alkusammutusharjoittelupaikalla ja pakohuoneessa. Pelastuslaitoksen asiantuntijat kertoivat, mitä riskejä joulun viettoon liittyy ja miten tulipalolta voidaan välttyä. Tilaajamme pääsivät seuraamaan suoraa lähetystä tästä jutusta. Lähetyksestä on katsottavissa myös tallenne.

Muun muassa palavat kynttilät, sähköiset jouluvalot tai erilaiset ruuanlaittovälineet voivat aiheuttaa tulipalon. Suorassa lähetyksessä kuulemme, miten tulipalo pitää sammuttaa.

17.12.2021 12:35 | Päivitetty 20.12.2021 13:44

Aamulehti

Joulun viettoon liittyy monenlaisia tulipalon riskejä lisääviä tekijöitä. Muun muassa palavat kynttilät, sähköiset jouluvalot tai erilaiset ruuanlaittovälineet voivat aiheuttaa tulipalon. Joululahjoissa, akuissa ja teknisissä laitteissa saattaa piillä erilaisia syttymis- ja räjähdysvaaroja. Pienestäkin tulipalosta saattaa roihahtaa raju tulipalo, joka leviää hallitsemattomasti. On tärkeää, että kotona on oikeanlaisten varusteiden ja toimivien palohälyttimien lisäksi myös tietoa oikeista toimintatavoista.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut