Poimi tästä parhaat jouluiset menovinkit 2.12.-8.12. 2021 Pirkanmaalle - Hyvä elämä - Aamulehti

Joulunodotus näkyy jo kaupungissa – poimi talteen viikon menovinkit

Lähestyvä jouluaika tuo luoksemme myyjäiset, korttiaskartelupajat ja joulupolut. Nyt voi jo virittäytyä pienin askelin tulevien pyhien tunnelmaan.

Myyjäisistä voi löytää vaikka villasukat. Mummon Kammarissa myynnissä ollutta sukkatarjontaa ikuistettiin Aamulehden Moroon huhtikuussa 2019.

1.12.2021 10:03

Aamulehti

1. Hiedanrannassa askarrellaan kortteja

Millaisella kortilla sinä haluaisit ilahduttaa yksinäistä ikäihmistä? Toteuta se Lielahden kartanon aulassa, jossa askarrellaan torstaina kortteja hyväntekeväisyyteen Joulupostia ikäihmiselle -kampanjan merkeissä.

Korttipaja to 2.12. kello 10–12 Tehdaskartanonkatu 38 Tampere.

2. Taavetinsaaressa kiertää joulupolku

Mänttä-Vilppulassa Serlachius-museo Göstan pihapiiriin Taavetinsaareen on rakennettu jouluinen tehtäväpolku. Polun varrella on kymmenen jouluista ja talvista tehtävärastia, jotka löytyvät postilaatikoista tai myös mobiilisti.

Tehtäväpolku 6.1.2022 saakka, Joenniementie 47, Mänttä.

3. Mummon Kammarissa on myyjäiset

Mummon Kammarin perinteiset joulumyyjäiset järjestetään taas perjantaina. Myynnissä on esimerkiksi lämmöllä ja sydämellä tehtyjä leivonnaisia, neulomuksia ja joulukortteja. Tuotto käytetään nuorten työllistämiseksi vanhusten ulkoilu- ja asiointiavuksi.

Myyjäiset pe 3.12. kello 12–17 Mummon Kammari, Hämeenkatu 28 Tampere.

4. Pukki koulii apureita Koiramäessä

Koiramäen joulua vietetään taas viikonloppuisin Särkänniemessä. Tonttukoulussa pääsee askartelemaan, samalla voi moikata eläintarhan eläinystäviä, herkutella ja tehdä ostoksia. Luvassa on myös esimerkiksi piparipaja ja tonttuseikkailu.

Koiramäen eläinpuisto on avoinna tapahtumapäivinä 4.–5.12.,11.–12.12., 18.–19.12.,ja 26.–27.12.kello 14–18 Tampereen Särkänniemessä.

5. Finlaysonilla on tonttujen Werstas

Mikä onkaan sinun tonttunimesi? Sekin selviää, kun tonttupolku, Täti Taikakynän ohjelma sekä Joulu tarttuu käpälään -lastenkonsertti keräävät perheen pienimmät vanhempineen Werstaalle lauantaina. Tapahtumaan voi tulla tonttuasussa.

Lasten Finlayson: Tonttujen Werstas. La 4.12. kello 11–14.30. Työväenmuseo Werstas, Väinö Linnan aukio 8, Tampere.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut