Mitä tamperelaisnuoret ajattelevat ilmastonmuutoksesta? ”Me voimme olla se toivon majakka, jota kohti muut maat voivat tulla hiljalleen” - Hyvä elämä - Aamulehti

Mitä tamperelaisnuoret ajattelevat ilmastonmuutoksesta? ”Me voimme olla se toivon majakka, jota kohti muut maat voivat tulla hiljalleen”

Maailman johtajat ovat parhaillaan koolla Glasgow’ssa YK:n ilmastokokouksessa. Tamperelaiset nuoret kertovat nyt, millaisia ajatuksia ilmastokysymykset heissä herättävät.

Nuorisovaltuusto toimii viestin viejänä muun muassa Tampereen kaupungin suuntaan ja toivoo viestejä nuorilta kaikenlaisiin asioihin liittyen. Kuvassa Tampereen nuorisovaltuuston edustajat Krisse Sillanpää, 15, Aliisa Ahola, 15, Emmi Kallio, 12 ja Arttu Vuori, 18.

4.11. 18:13

Kun maailman johtajat kokoontuvat neuvottelemaan ilmastonmuutoksen ratkaisuista, voi helposti tuntua siltä, että itsellä ole mahdollisuutta vaikuttaa. Tampereen nuorisovaltuuston jäsenet Aliisa Ahola, 15, Emmi Kallio, 12, Krisse Sillanpää, 15 ja Arttu Vuori, 18, ovat eri mieltä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut