Tiina Ellilä sai dieetin, jolla pitäisi laihtua ”pomminvarmasti” - Hyvä elämä - Aamulehti

Toimittaja Tiina Ellilä pudottaa painoaan nyt täysin uudella keinolla – Liikuntabiologi kertoo, minkä virheen moni ylipainoinen tekee ja laatii dieetin: ”Pitäisi pomminvarmasti laihtua”

Toimittaja Tiina Ellilän paino junnaa yhä 78 kilon tietämissä. Vertailu samanpituiseen kollegaan saattoi paljastaa syyn. Ellilä sai lihavuuslääkäriltä tylyn arvion, mutta liikuntabiologi otti laskimen käsiin ja laski dieetin, jolla toimittajan pitäisi laihtua varmasti. Tämä on juttusarjan viides osa.

Aamulehden toimittaja Minna Ala-Heikkilä (vas.) on pysynyt koko ikänsä normaalipainoisena. Samanpituinen toimittaja Tiina Ellilä alkoi matkata kohti ylipainoa täytettyään 40 vuotta. Nyt Ellilä on yrittänyt pudottaa painoa eri keinoin kymmenen kuukautta. Selvitimme, mikä voi selittää Ala-Heikkilän ja Ellilän painoeroa, joka on liki 20 kiloa.

26.12.2021 7:00

Aamulehti

Yritin omin neuvoin pudottaa painoani 2,5 kuukauden ajan sen jälkeen, kun olin lihonut viisi kiloa syömällä ravitsemusterapeutin ohjeen mukaan enemmän kuin ennen.

Tee se itse -dieetissä söin lähinnä erittäin nopeaa ruokaa, kuten pakastepinaattikeittoa tai eineswokkiannoksia. Ajattelin, että valmisruoat olisivat sopivan pieniä painonhävittäjälle, ja sitä paitsi einekset säästävät aikaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut