1980-luvun monitoimipenaalit ovat tehneet paluun, Fjällräven ja Marimekko kiinnostavat jo alakouluikäisiä – Kävimme katsomassa, mitä koulureppuihin nyt hankitaan

Koulutarvikkeiden hankkiminen on tärkeä rituaali, kun siirrytään lomatilasta takaisin arkeen. Lähdimme Eetla ja Evia Riihimäen mukaan tutkimaan koulutarvikkeiden ja -reppujen valikoimaa. Kauniit kynät ja kivat hahmopyyhekymit ovat paitsi arjen ilostuttajia myös tuki ja turva, jos koulun aloitus jännittää.

Kolmasluokkalainen Evia Riihimäki (oik.) tarvitsee uuden koulurepun ja keltainen olisi kuulemma iloinen väri. Isosisko Eetla on jo tuleville kouluvuosille repun saanut, mutta halusi kokeilla miltä musta reppu näyttäisi. - Musta kyllä sopisi hyvin eri väristen vaatteiden kanssa, viidesluokkalainen pohtii värien yhdistelyn suhteen.

7.8.2021 7:41

Kolmasluokkalainen Evia Riihimäki hypähtelee innoissaan koulutarvikevalikoiman äärellä.

– Ooh, mikä tuo on? Äiti, katso! Tämän mä haluan! Vähänkö olisi kiva! Kyniä tarvitaan aina!

Viidesluokkalainen Eetla Riihimäki punnitsee tarkemmin eri vaihtoehtoja, seurailee ja ihastelee sivusta pikkusiskon näyttämiä kivoja juttuja. Kaksikon äiti Merja Riihimäki myöntää, että pientä päivitystä koulutarvikkeisiin on molemmilla, mutta mielenkiinnon kohteet vähän erilaiset.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut