Kun kesätyöpaikkaa ei irronnut muualta, kaksi tulevaa yhdeksäsluokkalaista perusti oman yrityksen - Hyvä elämä - Aamulehti

Kun kesätyöpaikkaa ei löytynyt, kaksi 15-vuotiasta perusti oman yrityksen Valkeakoskella – ”Kun on paras ystävä tukena, on helpompaa ottaa vastaan vastoinkäymisiä”

15-vuotiaat valkeakoskelaiset Matthew Lehtinen ja Ida Tanskanen ovat työllistäneet kesäksi itsensä pitämällä pientä puotia Valkeakoskella, Voipaalan taidekeskuksessa. Ajatus yrityksestä syntyi, kun kesätyöpaikkaa ei löytynyt.

Matthew Lehtinen, 15, pitää kesämyymälää Voipaalan taidekeskuksen Pakari-rakennuksessa Valkeakoskella yhdessä parhaan ystävänsä Ida Tanskasen kanssa.

12.7. 12:40

Valkeakoskelaiset Matthew Lehtinen ja Ida Tanskanen toimivat kuluvan kesän ajan 4H-yrittäjinä Voipaalan taidekeskuksen yhteydessä sijaitsevassa Pakari-rakennuksessa. Puoti on avoinna heinäkuun loppuun saakka.

Lehtisen ja Tanskasen kesäpuodissa on myynnissä esimerkiksi jäätelöä, erilaisia karkkeja ja suklaata sekä juotavaa. Myytäviä tuotteita on paljon muitakin, ja niitä on hankittu erilaisilta paikallisilta toimijoilta ja käsityöläisiltä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: