Ammattikokkien soppatykki porisee Härmälänrannassa - Hyvä elämä - Aamulehti

Ammattikokkien soppatykki porisee Härmälänrannassa – korona sulki ravintolat, mutta poikkeusolot inspiroivat perustamaan kenttäkeittiön: ”Jatkamme niin kauan kuin rajoitukset ovat voimassa”

Korona oli jättää ravintola-alan yrittäjät Kalle Siukolan ja Tomi Korpelan tyhjän päälle, kunnes he saivat idean noutolounaita tarjoavasta kenttäkeittiöstä. Kaksikko myy annoksia nyt päivässä kolmisensataa.

Kalle Siukola tarjoilee keittoa entiselle opiskelukaverilleen Jonna Nummiselle, joka piipahti tiistaina lounaalle. – Näinä aikoina on pakko keksiä jotain, että tulee toimeen. Minusta tämä on todella hyvä idea, Numminen sanoo.­

8.4.2020 19:18

Aamulehti

Soppatykki ja punainen telttakatos nököttävät Tampereen Härmälänrannan venesataman edustalla. Sisällä höyryää pata. Hiljainen musiikki soi, lokit kirkuvat ja aallot lyövät rantaan.

Lähistölle pystytetyssä kyltissä lukee tikkukirjaimin ”soppaa”.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?