Tampereen tapahtumia maaliskuun 2020 alussa - Hyvä elämä - Aamulehti

Tampereella jaetaan deittailuvinkkejä, pelataan pipolätkää ja annetaan tietoa kestävistä taloista – kokosimme menotärpit ensi viikolle

Käy tanssimassa Kauppahallissa, pelaa pipolätkää Koulukadulla ja jatka Tampere-taloon oppimaan, miten treffisivustoilla kannattaa toimia. Jos hyvä ja kestävä rakentaminen kiinnostaa, siitä kuulet asiaa Laikussa. Tässä viisi vinkkiä seuraavaan viikkoon Tampereella.

Tamperelaiset Viljami Välipirtti ja Arttu Viitanen sekä helsinkiläiset Ville Sinisalo ja Ville Purontaus ottivat toistensa pipolätkätaidoista mittaa Koulukadun kentällä maaliskuussa 2017. Sillä kertaa tamperelaiset voittivat.­

4.3.2020 17:09

1. Vilkkari OFF Pispalassa

Päävieraana on ansioitunut elokuvaleikkaaja Keijo Virtanen. Tapahtumassa esitetään hänen harvemmin nähtyjä leikkaustöitään. Toisena teemana ovat Pispala-aiheiset elokuvat. Mukana on vanhoja, toivottuja ja myös uusia yllätyksiä. Esitykset ovat Pispalan kirjastolla ja lauantaina lisäksi Tahmelan Huvilalla. Näytökset ovat maksuttomia.

Pispalan kirjasto 6.–7.3.

2. Kauppahallissa saa tanssia

Tampereen Kauppahallin iltahallissa tarjolla on Camaretten musiikkia, ruokaa ja juomaa. Camarette koostuu Tampereen Salonkiorkesterin soittajista, ja luvassa on musiikkia viihteestä klassiseen. Tanssiminen on sallittua. Camarette viihdyttää kolme varttia Hallituskadun puoleisessa päässä kello 17 ja kello 18.45 alkaen.

Kauppahalli 6.3. klo 17–20

3. Pipolätkää pelataan Koulukadulla

Pipolätkäturnaus Save Pond Hockeyn järjestäjien toiveena on, että lapset voisivat harrastaa jääkiekkoa lähikentillään ja -järvillään myös tulevaisuuden talvina. Turnauksen tuotto lahjoitetaan sen takia ilmastonmuutoksen vastaiseen työhön. Kokoa ystävät koolle ja lähde pelaamaan!

Koulukadun kenttä 7.3. kello 10–18

4. Taloista täytyy tehdä kestäviä

Miksi jotkut rakennukset kestävät satoja vuosia ja jotkut ovat elinkaarensa päässä jo muutaman kymmenen vuoden jälkeen? Tätä on moni ihmetellyt. Rakennuskulttuurikeskus Piiru järjestää kestävän talon rakentamista käsittelevän seminaarin. Tilaisuuteen ovat tervetulleita ammattiväen lisäksi kaikki rakentamisesta kiinnostuneet.

Laikku 7.3. kello 11–17

5. K50-messujen teemana deittailu

Tampereen K50-messut juontaa deittikuningattarena tunnettu Anna Uusiheimala. Hän luennoi siitä, millaiset taktiikat digimaailmassa toimivat ja mitkä eivät. Kävijöille on tarjolla vihreitä ja keltaisia kaulanauhoja, jotka viestittävät deittailuhalusta. Ohjelmassa on myös hyvinvointia, harrastuksia ja tanssit.

Tampere-talo 7.3. kello 12–18.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?