"Olin munata pahasti: koko firma olisi mennyt kontalleen" – Selviämiseen on vain yksi keino, tietää Levorannan Autoliikkeen perhe, joka antaa auton ostajalle ruisleivän käteen - Hyvä elämä - Aamulehti

"Olin munata pahasti: koko firma olisi mennyt kontalleen" – Selviämiseen on vain yksi keino, tietää Levorannan Autoliikkeen perhe, joka antaa auton ostajalle ruisleivän käteen

Toimitusjohtaja Aulis Ylönen (vas.) seurasi isäänsä Levorantaan, ja nyt talossa työskentelevät hänen molemmat tyttärensäkin. Raimo Santala tuli taloon 1957 ja Antti Levoranta (oik.) isänsä jäljissä jo 15-vuotiaana. Sittemmin Levoranta kunnostautui myös MiG-lentäjänä. Kolmella herralla on yhteensä 168 vuoden kokemus pirkanmaalaisesta autokaupasta.

18.3.2019 8:37 | Päivitetty 18.3.2019 22:41

Kun haastattelu on ohi, toimitusjohtaja Aulis Ylönen yllättää paikallisen Pyymäen leipomon ruisleivällä. Niin tapahtuu aina, kun asiakas ostaa häneltä uuden auton.

–Eräs asiakas kerran valitti, että vein hänen kaikki rahansa. Laitoin leivän käteen ja tokaisin, että et nyt ainakaan vielä huomenna nälkään kuole.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: