Fysiikkavalmentaja Jenni Puputti näyttää miten rasva palaa: Salaisuus on koko kehoa kuormittavissa liikepareissa – Aamulehden tähtijuttu - Hyvä elämä - Aamulehti

Näin rasva palaa: Salaisuus on liikepareissa, jotka saavat aineenvaihdunnan käyntiin – Fysiikkavalmentaja Jenni Puputti näyttää mallia

Painonnoston Suomen mestari Jenni Puputti laati kuuden kohdan treeniohjelman, joka kuormittaa tehokkaasti koko kehoa. Puputti suosii liikepareja, jotka ovat ikään kuin kaukana toisistaan, eli vaikuttavat eri puolilla kehoa. Juttu on julkaistu Aamulehdessä aiemmin vuonna 2018.

Jenni Puputti työskentelee monien huippu-urheilijoiden kanssa. Hän on toiminut Jaakko Kailajärven kanssa Tapparan jääkiekkojoukkueen fysiikkavalmentajana.

6.8.2019 8:30 | Päivitetty 3.9.2020 15:28

Fysiikkavalmentaja Jenni Puputin monipuolinen liikesarja on mahdollista aloittaa oman kehon painolla ja sitten lisätä tehoa painoilla. Puputti on tehnyt töitä kilpaurheilijoiden kanssa koripallossa, salibandyssä ja jääkiekossa. Neuvot pätevät myös liikunnan harrastajalle, rasvan polttoon ja painonhallintaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut