Mari Koistinen laati aloittelijoille ohjeet siitä, kuinka nettideittailu ja Tinder toimivat – Aamulehden tähtijuttu - Hyvä elämä - Aamulehti

Pitkän suhteen päättänyt Mari Koistinen, 41, empi, mutta laati Tinder-profiilin – Pian alkoi tapahtua: "Eihän tässä iässä edes enää jaksaisi valvoa etsiäkseen seuraa yökerhoista"

Tulevaisuudessa Mari Koistinen uskoo nettipalvelujen hyödyntävän yhä enemmän videoita. Jo nyt on palveluja, joissa on noin 20 sekunnin mittaisia videopätkiä. Ne antavat jo paljon enemmän informaatiota ihmisestä.

2.1.2019 18:00 | Päivitetty 2.1.2019 18:40

Se oli tavallinen arkipäivän ilta maaliskuussa 2017. Mari Koistinen oli eronnut puoli vuotta aiemmin pitkästä suhteesta, ja loppuvuodesta hän oli jo alkanut tutkailla netin mahdollisuuksia parinhakuun.

Vanhat, 1990-luvun lopulta Koistiselle tutut seuranhakupalvelut olivat hänestä jotenkin aikansa eläneen oloisia. Ravintolakulttuurikin tuntui muuttuneen niin, ettei ystävien kanssa pubissa nautituilta olusilta oikein innostanut siirtyä notkumaan johonkin yökerhoon seuraa etsimään.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: