Kotimainen neuvolaosaaminen tähtää Kiinan ja Japanin miljoonamarkkinoille, Layetten tavoitteena on olla Suomen seuraava vientituote - Hyvä elämä - Aamulehti

Lempääläläinen kätilö ja johtaja Sini Havukainen luo äitiysosaamisesta Suomen seuraavaa vientituotetta – ”Ihmisten ei tarvitse uskoa kaiken maailman sontaa, mitä verkossa tulee vastaan”

Lempääläläisen Sini Havukaisen kehittämä Layette-sovellus vie suomalaista neuvolaosaamista maailmalle. Ensin valloitetaan syyskuussa vauvan päivänä Japani, myöhemmin Kiina ja Arabiemiraatit.

–  Olen sähköjänis. En pysty olemaan paikoillaan, vaan hakeudun koko ajan tilanteisiin, joissa opin, kehityn tai saan vietyä asioita eteenpäin, Layetten toimitusjohtaja Sini Havukainen kuvailee itseään.

16.8.2019 16:23 | Päivitetty 19.8.2019 7:16

Aamulehti

Sini Havukainen puhkuu intoa. Hän on palannut alle vuorokausi aikaisemmin puolentoista viikon Kiinan-reissulta, jossa oli kertomassa kehittämästään Layette-neuvolasovelluksesta.

–Edustin Tamperetta yhdessä apulaispormestari Aleksi Jäntin ja Peter Vesterbackan kanssa. Kiersimme eri puolilla Kiinaa, ja pääsin muun muassa tutustumaan Guangzhoussa paikalliseen sairaalaan ja synnytysosastoihin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut