Kotimainen neuvolaosaaminen tähtää Kiinan ja Japanin miljoonamarkkinoille, Layetten tavoitteena on olla Suomen seuraava vientituote - Hyvä elämä - Aamulehti

Lempääläläinen kätilö ja johtaja Sini Havukainen luo äitiysosaamisesta Suomen seuraavaa vientituotetta – ”Ihmisten ei tarvitse uskoa kaiken maailman sontaa, mitä verkossa tulee vastaan”

Lempääläläisen Sini Havukaisen kehittämä Layette-sovellus vie suomalaista neuvolaosaamista maailmalle. Ensin valloitetaan syyskuussa vauvan päivänä Japani, myöhemmin Kiina ja Arabiemiraatit.

–  Olen sähköjänis. En pysty olemaan paikoillaan, vaan hakeudun koko ajan tilanteisiin, joissa opin, kehityn tai saan vietyä asioita eteenpäin, Layetten toimitusjohtaja Sini Havukainen kuvailee itseään.­

16.8.2019 16:23 | Päivitetty 19.8.2019 7:16

Aamulehti

Sini Havukainen puhkuu intoa. Hän on palannut alle vuorokausi aikaisemmin puolentoista viikon Kiinan-reissulta, jossa oli kertomassa kehittämästään Layette-neuvolasovelluksesta.

–Edustin Tamperetta yhdessä apulaispormestari Aleksi Jäntin ja Peter Vesterbackan kanssa. Kiersimme eri puolilla Kiinaa, ja pääsin muun muassa tutustumaan Guangzhoussa paikalliseen sairaalaan ja synnytysosastoihin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?