Merkkivaatteetkin voivat olla harrastus – Kerralla laadukas kestää lapselta toiselle, uskoo kahden lapsen äiti - Hyvä elämä - Aamulehti

Merkkivaatteetkin voivat olla harrastus – Kerralla laadukas kestää lapselta toiselle, uskoo kahden lapsen äiti

Jenna Mänttärin harrastuksena on lasten merkkivaatteiden shoppailu. Lapset Moona (sylissä) ja Martta suostuvat vielä laittamaan päälleen äitin valitsemat vaatteet. –Teini-iässä saattaa tilanne olla toinen, Mänttäri nauraa.

2.1.2019 19:00

Jenna Mänttäri on harrastanut lastenvaatteita pian kolmisen vuotta, ja kertoo hurahtaneensa niihin nelivuotiaan esikoisen Moonan ollessa pieni. Hän kertoo ostavansa pääasiassa merkkivaatteita.

–Aikaisemmin olin ostanut lastenvaatteita lähinnä ketjuliikkeistä ja kirppareilta, mutta minua alkoi kiehtomaan ajatus eettisesti tuotetuista ja kestävistä vaatteista. Kun ostan kerralla laadukasta, kestävät vaatteet ensin Moonan käytössä, ja seuraavaksi vielä pikkusisko-Martan käytössä. Senkin jälkeen saan niistä vielä hyvän hinnan, kun myyn ne eteenpäin seuraavalle. Muutaman laadukkaan merkkivaatteen ostaminen käy jopa edullisemmaksi kuin usean huonolaatuisen, Mänttäri toteaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos