Ihmiset

Aamulehti pyytää kirjeitä: Äiti, mitä haluaisit sanoa lapsellesi?

Aamulehti etsii nyt äitienpäivän juttuja varten koskettavia, kauniita, surullisia, rehellisiä tai hauskoja kirjeitä äidiltä lapselle.

Colourbox
Aamulehti pyytää kirjeitä: Äiti, mitä haluaisit sanoa lapsellesi?

Etsimme nyt äitien kirjoittamia koskettavia kirjeitä lapsilleen.

Kirsikka OtsamoAamulehti

Äiti, mummi, isomummi, mitä sinä haluaisit sanoa lapselle? Syntyneelle, syntymättömälle, haaveelle, teinille, aikuiselle, taaperolle tai koululaiselle?

Kirjoita syvimmät ajatuksesi kirjeeksi. Pidä kirjeesi tiiviinä ja ytimekkäänä. Anna silti elämänviisautesi, rakkautesi, haaveidesi, pelkojesi ja myös virheidesi näkyä. Mitä lapsen olisi hyvä saada kuulla ja ymmärtää?

Lähetä tekstisi Aamulehteen myös muiden luettavaksi. Julkaisemme mieluiten noin 2 000 merkin mittaisia tekstejä.

Lähettämällä kirjeesi meille osoitteeseen kirsikka.otsamo@aamulehti.fi annat luvan tekstin ja nimesi julkaisemiseen. Jos lapsesi on tunnistettavissa tekstistä, kysy lupa julkaisemiseen myös häneltä.

Isät ovat luonnollisesti yhtä tärkeitä vanhempia kuin äidit. Tällä kertaa pyydämme kirjeitä kuitenkin nimenomaan äideiltä siksi, että niitä on tarkoitus julkaista äitienpäivän jutuissa.

Arvomme palkintoja

Voit myös lähettää kirjeen yhteystietoineen osoitteeseen Aamulehti / Kirsikka Otsamo PL 327 33101 Tampere.

Arvomme kirjeen kirjoittaneiden kesken muutamia rentouttavia palkintoja. Teksteistä koostetaan myös juttuja Aamulehteen. Kirjoittajia saatetaan haastatella juttuun. Tekstien on oltava Aamulehdessä viimeistään 27.4.

Äidiltä lapselle

Lähetä kirjeesi sähköpostilla osoitteeseen kirsikka.otsamo@aamulehti.fi

Liitä mukaan yhteystietosi.

Liitä otsikkoon sanapari Äidin kirje.

Voit lähettää kirjeesi postissa osoitteeseen: Aamulehti/ Kirsikka Otsamo PL 327, 33101 Tampere.

Lähettämällä kirjeen annat luvan sen julkaisemiseen nimesi kera.

Kirjeiden on oltava Aamulehdessä 27.4. mennessä.


Kommentit (1)

  • Hämäläiselle hämmentävää

    Tunteiden ilmaisutaito ehkä tasoa tyydyttävä. Nimellä lehteen – mahdoton ajatus. Erilaisia biisejä olen uudelleen sanoittanut lasteni pyöreisiin vuosiin. 20, 30 – sitä vanhempaa ei vielä ole.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio