Kun Max Verstappen hyppäsi rattiin, hän huomasi, ettei kaikki ollut kunnossa – avautui nyt tuskanhetkistään

Hollantilaiskuski oli huonossa kunnossa edellisessä F1-osakilpailussa.

Max Vertappen ei voinut hyvin.

Maailmanmestari Max Verstappen sairasti ennen Saudi-Arabian F1-osakilpailua. Ennen kisaa kerrottiin, että hänellä oli vatsatauti.

Hollantilainen paljasti nyt pari viikkoa myöhemmin The Racelle, että hän oli niin kipeänä, että oli asiasta jopa hieman shokissa. Tautia hän ei nimennyt, mutta kertoi oireista.

”En suostunut uskomaan tilannetta. Kotona olin todella sairas. Pystyin juuri ja juuri kävelemään. Tuntui, kun minulla ei olisi ollut toista keuhkoa”, Verstappen paljasti.

Kuski jätti väliin torstain mediapäivän ja saapui Jeddan katuradalle vasta perjantain harjoituksiin. Hän luuli, että tauti oli jo taputeltu. Toisin kävi.

”Kun ajoin yhden nopean kierroksen, minun piti palautua kahden kierroksen ajan, että pystyin taas hengittämään normaalisti. Sairaus siis vaikutti minuun läpi kisaviikonlopun, eikä se ollut lainkaan mukavaa.”

Jeddan kuumat olosuhteet eivät helpottaneet tilannetta.

”Rata on yleisesti kova. Jos ei ole kunnossa, käy köpelösti”, Verstappen kommentoi.

Verstappen jäi teknisen ongelman vuoksi aika-ajoissa sijalle 15, mutta nousi kisan aikana komeasti toiseksi. Hän johtaa MM-sarjaan pisteen erolla Red Bullin tallitoveriinsa Sergio Pereziin.

Kausi jatkuu perjantaina Australiassa. Verstappen uskoo olevansa paremmassa kunnossa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut