Kimi Räikkönen palaa kilparadoille Nascar-sarjassa

Räikkönen kertoi ajavansa Austinin osakilpailussa.

Kimi Räikkönen jätti jäähyväiset F1-sarjalle kauden 2021 päätteeksi.

8.3. 19:42

Formula 1 -sarjan maailmanmestari Kimi Räikkönen palaa Nascar-sarjaan, jossa hän ajoi viime kaudella yhden osakilpailun. Tallina on Trackhouse Racing, jonka autolla hän ajoi viime kaudella yhden osakilpailun.

Räikkönen kertoi Instagramissa, että hän ajaisi Austinin osakilpailussa. Circuit of The Americas (COTA) -radalla ajetaan 24.–26. maaliskuuta, eli reilun kahden viikon päästä.

”Nascar on mukavaa. Palaan COTA:ssa Austinissa”, Räikkönen kirjoitti päivitykseen, jonka kuitenkin poisti ja julkaisi myöhemmin uudestaan.

Räikkönen teki debyyttinsä Nascarissa viime vuoden elokuussa, kun hän istui Trackhouse Racingin autoon.

Avauskisa Yhdysvaltojen Watkins Glenissä päättyi keskeytykseen, kun Räikkönen joutui kolarisumpun uhriksi. Räikkönen jäi loukkuun Trackhouse Racingin tallitoveri Ross Chastainin osuttua Austin Dilloniin.

Räikkönen on ajanut aiemmin Truck Series- ja Xfinity Series -sarjoissa, jolloin hän kisasi Kyle Busch Motorsportsissa vuonna 2011.

Kokonaisuudessaan Räikkönen nautti kokemuksesta.

”Se oli hauskaa. Tunnen oloni luottavaisemmaksi koko ajan, ja minulla oli hyviä taisteluja. Auto tuntui siltä, että siitä löytyy hyvää vauhtia, mutta joskus käy näin.”

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut