Avauskisan yli­voimaisesti voittanut Verstappen uskoo kilpailun kiristyvän

Red Bull -kuljettaja muistuttaa radan olevan Saudi-Arabiassa erityylinen kuin Bahrainissa.

Max Verstappen voitti ylivoimaisesti F1:n avauskilpailun Bahrainissa sunnuntaina.

7.3. 17:00

Formula 1 -kauden avausosakilpailun Bahrainissa ylivoimaisesti voittanut Max Verstappen uskoo, että seuraavassa kisassa Saudi-Arabiassa kilpailu tiukkenee.

Autosportin mukaan Red Bull -kuljettaja sanoo radan olevan erilainen esimerkiksi siksi, että nopeita mutkia ja suoria on enemmän.

”Meidän automme vaikuttaa hyvältä maksimivauhdissa, mutta Ferrari on melko nopea suorilla, mikä on Jeddassa mukavaa”, Verstappen sanoi.

”Aika näyttää. Vielä on vaikeaa sanoa, kun autot on nähty vasta Bahrainissa.”

Verstappen voitti tallikaverinsa Sergio Perezin Bahrainissa 12 sekunnilla. Kolmantena palkintopallille ajanut Aston Martinin Fernando Alonso jäi reilut 38 sekuntia. Ferrarit olivat liki 50 sekunnin päässä Verstappenista.

Mercedeksen George Russell epäili kisan jälkeen, että Red Bull voittaa kauden kaikki osakilpailut. Huolestuneita äänenpainoja esitti myös Ferrarin Carlos Sainz, joka sanoi F1-sarjan verkkosivuilla olleensa Bahrainissa yllättynyt siitä, miten pitkään taistelu kolmossijasta kesti.

Sainzin mukaan Ferrarin renkaat eivät olleet kilpailukykyiset verrattuna Red Bulliin ja Aston Martiniin.

”Luotettavuus ei ole tällä hetkellä ihanteellinen, mutta huolestuneempi olen Red Bullin ja meitä kilpailukykyisemmän Aston Martinin erosta”, Sainz sanoi.

Formula 1:n MM-sarja jatkuu Saudi-Arabiassa 17.–19. maaliskuuta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut