Viaplay kaappasi MTV:n F1-väen - Formula - Aamulehti

Viaplay kaappasi MTV:n F1-väen: Niki Juusela ja Mervi Kallio yhä isossa roolissa, asiantuntijoina tuttuja formulakuskeja

Mervi Kallio jatkaa varikkotoimittajana ja Niki Juusela selostajana.

Mervi Kallio jatkaa varikkotoimittajana F1-lähetyksissä.

12.1. 15:00

Formula ykkösen lähetysoikeudet siirtyivät vuodenvaihteessa Nent Groupin Viaplaylle ja V Sport -kanaville. Sen sijaan F1-lähetysten kasvot ja äänet pysyvät pääosin samoina: varikkotoimittajana jatkaa Mervi Kallio ja selostajana Niki Juusela.

”Uskon, että isona toimijana pystymme entistä monipuolisemmin tarjoamaan suomalaisille katsojille tunnelmia F1-varikolta ja kulissien takaa”, Kallio toteaa Viaplayn tiedotteessa.

Lisäksi asiantuntijatkin ovat tuttuja MTV-yhtiön C Moren lähetyksestä: entinen F1-kuski Mika Salo, entinen F1-kisainsinööri Ossi Oikarinen ja kasinkertainen Le Mansin 24 tunnin kilpailun voittaja Toni Vilander.

Lisäksi F1:n kaksinkertainen maailmanmestari Mika Häkkinen, naisten formulasarjassa ajava Emma Kimiläinen ja entinen F1-kuski Heikki Kovalainen kuuluvat asiantuntijaryhmään.

”Yksinkertaisesti ajankohta oli juuri sopiva. Omassa kalenterissani on nyt enemmän tilaa muille projekteille. En ole valmistautunut tähän vielä millään tavalla”, Kovalainen totesi Viaplayn mediatilaisuudessa.

Iiro Harjula on lähetyksissä studioisäntänä ja lähetysten tuottajana.

F1-kausi alkaa 22. maaliskuuta Bahrainissa. Osakilpailuja on kaikkiaan 23. F1:ssä on alkavalla kaudella mukana yksi suomalaiskuski, Alfa Romeo -tallissa Valtteri Bottas.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut