Bottas sai hyvän startin gp-viikonloppuun: "Erot tulevat jälleen olemaan pienet" - Formula - Aamulehti

Bottas sai hyvän startin gp-viikonloppuun: "Erot tulevat jälleen olemaan pienet"

Mercedeksen suomalaiskuljettaja jäi perjantain toisessa harjoituksessa 0,139 sekuntia hitaammaksi kuin tallikaverinsa Lewis Hamilton.

7.5. 18:25

Barcelona/Helsinki

Mercedes-talli kirjasi kaksi nopeinta kierrosta formula ykkösten Espanjan gp:n harjoituspäivänä. Päivän avausharjoituksissa nopeimman ajan ajanut Valtteri Bottas oli toisessa harjoitussessiossa toinen, tallitoveri Lewis Hamilton oli 0,139 sekuntia nopeampi.

–  Mielestäni hyvä startti (viikonloppuun). Auto tuntui ihan hyvältä ja siitä on aina hyvä lähteä, eikä tasapainon kanssa ollut mitään valtavia vaikeuksia.

Ferrarin Charles Leclerc oli kolmas, 0,165 sekuntia Hamiltonista. Alpine-kaksikko Esteban Ocon/Fernando Alonso oli sijoilla 4–5. Bottaksen jälkeen ensimmäisten harjoitusten toiseksi ajanut Red Bullin Max Verstappen oli iltapäivän sessiossa yhdeksäs, hän jäi Hamiltonista 0,615 sekuntia.

–  Erot tulevat jälleen olemaan pienet. Tasaiselta näyttää, Ferrari oli tänään todella nopea, mutta eihän näistä ikinä tiedä (varmasti). Meidän on keskityttävä omaan suorittamiseen ja siihen, että kokonaisuudesta saadaan mahdollisimman paljon irti. Toivottavasti voimme olla muita edellä, Bottas pohti näkymiä huomiseen aika-ajoon ja kohti sunnuntaista kilpailua.

Alfa Romeon Kimi Räikkönen oli 16:s ja hänen tallitoverinsa Antonio Giovinazzi 13:s.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: