Lewis Hamilton jatkaa Mercedeksellä 2021 - Formula - Aamulehti

Vahvistus tuli vihdoin: Lewis Hamilton jatkaa Mercedeksellä, sopimus odotettua lyhyempi

Formula ykkösten kuskipaikat on jaettu ensi kaudeksi.

Lewis Hamilton on ajanut Mercedeksellä kahdeksan kautta.­

8.2. 13:21 | Päivitetty 8.2. 14:24

Aamulehti

Formula ykkösten suurimman tähden Lewis Hamiltonin jatkosopimus Mercedeksen kanssa on vahvistettu. Talli kertoo, että Hamilton on tehnyt kauden 2021 kattavan sopimuksen.

Kuski ja talli väänsivät jatkosopimuksesta yllättävän kauan.

Hamilton, 36, voitti viime kaudella jo seitsemännen MM-tittelinsä. Hän jahtaa ennätyksellistä kahdeksatta mestaruutta Valtteri Bottaksen tallikaverina. Myös suomalaiskuskin sopimus kattaa vain ensi kauden.

On pieni yllätys, että britin jatkosopimus on vain vuoden mittainen.

Hamilton on ajanut Mercedeksellä kahdeksan kautta ja voittanut siellä kuusi mestaruutta.

– Olemme aina olleet samoilla linjoilla Lewisin kanssa jatkosta, mutta erittäin epätavallinen vuosi 2020 merkitsi sitä, että asian loppuun saattaminen otti aikansa, Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff avasi pitkittyneitä neuvotteluja uutistoimisto AFP:n mukaan.

– Mercedeksen ja Lewisin tarina on kirjoitettu lajimme historiaan edellisen kahdeksan kauden aikana. Olemme nälkäisiä kilpailemaan ja lisäämään lukuja siihen, tallipäällikkö viittasi uusiin saavutuksiin.

Hamiltonin sopimuksen jälkeen formula ykkösten kuskipaikat on jaettu ensi kaudeksi.

Kauden 2021 pitäisi käynnistyä maaliskuun viimeisenä viikonloppuna Bahrainissa. Alun perin ensimmäinen kilpailu piti järjestää Australiassa, mutta se siirrettiin marraskuulle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?