Näyttelijä Alec Baldwin sopi siviilikanteen vahingossa ampumansa kuvaajan perheen kanssa

Yhdysvaltalainen näyttelijä Alec Baldwin kuvattiin kesällä 2021.

5.10. 19:19

Yhdysvaltalainen näyttelijä Alec Baldwin on sopinut siviilikanteen vahingossa lännenelokuvan harjoituksissa viime vuoden lokakuussa ampumansa kuvaajan perheen kanssa.

Baldwin oli harjoittelemassa kohtausta Rust-elokuvan kuvauksissa käsiaseen kanssa, jossa piti olla vain paukkupanoksia. Aseessa oli kuitenkin oikea luoti, ja Baldwin ampui 42-vuotiaan kuvaaja Halyna Hutchinsin sekä haavoitti ohjaaja Joel Souzaa.

Lue lisää: Kuvaaja kuoli tultuaan ammutuksi lännenelokuvan kuvauksissa Yhdysvalloissa – näyttelijä Alec Baldwin: ”Ei ole sanoja kuvaamaan järkytystäni”

”Koko tämän vaikean prosessin ajan kaikki ovat erityisesti halunneet toimia tavalla, joka olisi paras Halynan pojalle”, Baldwin kirjoitti kertoessaan sovusta Instagramissa.

Yksityiskohtia ei kerrottu sopimuksesta, joka koskee myös elokuvan tuotantoyhtiötä.

Rust-elokuvan kuvauksia on määrä jatkaa tammikuussa. Hutchinsin lesken Matthew Hutchinsin on määrä toimia yhtenä elokuvan tuottajista.

Tapauksen tiimoilta on nostettu muitakin siviilikanteita. Viranomaiset eivät ole myöskään sulkeneet pois mahdollisuutta syytteiden nostamisesta Baldwinia ja muita asianosaisiksi katsottuja vastaan.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut