Hamsterit-elokua kuvattiin Tampereella - Elokuvat - Aamulehti

Tältä näyttää, kun Tampereella kuvataan Peter Franzénin tähdittämää komediaa ankarassa vesisateessa – Vierailimme Hamsterit-elokuvan kuvauksissa yksityisellä huvilalla

Markku Pölösen ohjaama Hamsterit on yksi lukuisista tuotannoista, joka kuvataan Tampereen seudulla tänä vuonna. Elokuvanteossa on hyödynnetty rutkasti pirkanmaalaista osaamista ja myös elokuvan lapsinäyttelijät löydettiin Tampereen seudulta.

Tamperelainen Edvin Kaari (vas.) ja ylöjärveläinen Eero Kiuru näyttelevät Hamsteri-elokuvassa veljeksiä Nikua ja Nakua. Elokuva sijoittuu 50-luvulle. Pojista kuvauspaikalle luotu 50-luvun maailma ei näytä suuresti erilaiselta nykypäivään verrattuna. ”Alussa ajattelin, että onpa hienoja vaatteita. Nyt niihinkin on tottunut”, Kiuru tuumaa.

25.10. 6:00 | Päivitetty 25.10. 11:31

Aamulehti

Navakka tuuli viskoo rankkasadetta kohti kasvoja. Seisomme suuren, valkean huvilan edustalla, missä mustiin pukeutuneet työryhmän jäsenet kyyristelevät kahden suuren sateenvarjon alla.

”Kamera käy. Olkaa hyvät!”

Peter Franzénin esittämä Hamsteri pinkoo pitkin mutaista tietä. Sadesäällä lieju on kuin jääkenttä jalkojen alla. Vanhanaikaiset, sileäpohjaiset kengät eivät pidä näyttelijää pystyssä ja paikalla olevat työryhmän jäsenet seuraavat hiljaa, kun Franzén liukastuu mutamaan syliin. Näyttelijä pitää roolinsa päällä, nousee maasta ja otos jatkuu.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut