Vakava sairaus katkaisi Petri Poikolaisen uran näyttelijänä 10 vuotta sitten – sokea ja liikuntakyvytön mies teki niin koskettavan paluun, että kuvatessa itkivät sekä ohjaaja että kuvaaja

Tapasimme nokialaisen näyttelijän kesken matkavalmistelujen, kun hän oli lähdössä elokuvajuhlille Venetsiaan. Siellä hänen tähdittämänsä elokuva kilpailee palkinnosta, jonka voittajan yleisö valitsee. Matkavalmistelujen lomassa Poikolainen kertoi paitsi elämästään ja elokuvan tekemisestä myös siitä, miten päätyi Nokialle.

Vakava sairaus ei ole vienyt iloa ja valoa Petri Poikolaisen kasvoilta. Nokialaisen hymy hurmannee myös Venetsian elokuvajuhlien yleisön, joka valitsee uuden kilpasarjan voittajan. Siihen osallistuu kahdeksan elokuvaa.

7.9.2021 17:43

Onhan tämä ällistyttävää ja uskomatonta – seison Kankaantakana Nokialla rivitaloasunnossa, joka nousee vielä tällä viikolla maailmanmaineeseen.

Tässä Vihnuskadulla sijaitsevassa matalassa huoneistossa kuvattiin elokuvan Sokea mies joka ei halunnut nähdä Titanicia tärkeimmät kohtaukset.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut