Finnkinon elokuvateatterit avautuvat porrastetusti juhannuksen jälkeen – Tampereella odotetaan vielä heinäkuuhun - Elokuvat - Aamulehti

Finnkinon elokuvateatterit avautuvat porrastetusti juhannuksen jälkeen – Tampereella odotetaan vielä heinäkuuhun

Finnkinon Tampereen-teatterit avataan heinäkuun aikana. Tarkka avausajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

10.6.2020 10:44

Aamulehti

Finnkino alkaa avata elokuvateattereitaan porrastetusti 24.6. lähtien. Ensin avataan Helsingin Tennispalatsi ja Itis sekä Turun Kinopalatsi.

Muut teatterit on tarkoitus avata heinäkuun aikana. Finnkinon myyntijohtaja Hannele Wolf-Mannila kertoo Aamulehdelle, että Finnkinon Tampereen-teatterien osalta avauspäivämäärää ei vielä pystytä kertomaan, mutta teatterit avataan heti, kun kaikki tarvittavat järjestelyt asiakkaiden turvallisuuden takaamiseksi on saatu tehtyä.

Myynnissä on rajoitettu määrä paikkoja, jotta seurueiden välissä oleva riittävä etäisyys voidaan varmistaa. Seurueiden väliin jätetään kaksi tyhjää paikkaa.

Turvaväleihin kiinnitetään huomiota myös elokuvateatterien muissa tiloissa ja siivousta tehostetaan. Lisäksi asiakkaiden suositellaan ostavan liput etukäteen verkossa.

– Teatteriemme ohjelmistossa jatkavat useat alkuvuonna ensi-iltansa saaneet elokuvat, ja niiden lisäksi näytämme suosikkileffojen erikoisnäytöksiä, Hannele Wolf-Mannila sanoo tiedotteessa.

Sarjalippujen voimassaoloaikoja on jatkettu vähintään neljällä kuukaudella. Muutokset on tehty automaattisesti, eivätkä ne vaadi asiakkailta toimenpiteitä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: