Emelia Levylle ja Matilda Pirttikankaalle tapahtui viime kesänä jotain, mistä tuhannet lapset haaveilevat: heistä tuli elokuvatähtiä - Elokuvat - Aamulehti

Emelia Levylle ja Matilda Pirttikankaalle tapahtui viime kesänä jotain, mistä tuhannet lapset haaveilevat: heistä tuli elokuvatähtiä

Ystävänpäivä on tänä vuonna Heinähattua ja Vilttitossua näytteleville ystävyksille erityisen jännittävä. Silloin selviää, saako heidän uusi elokuvansa Heinähattu, Vilttitossu ja ärhäkkä koululainen kriitikoilta toivotut viisi tähteä.

Matilda Pirttikangas (vasemmalla) totesi jo ensimmäisen Heinähattu ja Vilttitossu -elokuvan nähtyään olevansa ihan kuin Vilttitossu. Emelia Levy sen sijaan on oikeasti vähän toisenlainen kuin Heinähattu. Hän ei esimerkiksi voi sietää Heinähatun lempivaatteita mekkoja, vaan kulkee mieluiten farkuissa ja hupparissa.

5.2.2020 20:12

Emelia Levy ja Matilda Pirttikangas kikattavat elokuvateatterin katsomossa kuin ketkä tahansa parhaat kaverukset. Tyttöjä voisi erehtyä luulemaan tavallisiksi kuplivan höpsöiksi kolmasluokkalaisiksi, jos ei olisi juuri nähnyt heidän loistavan uuden Heinähattu ja Vilttitossu -elokuvan päärooleissa. Nämä yhdeksänvuotiaat eivät todellakaan ole keitä tahansa tyttöjä: he ovat elokuvatähtiä!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos