Juice-elokuvan on nähnyt jo yli 100 000 katsojaa - Elokuvat - Aamulehti

Juice-elokuvan on nähnyt jo yli 100 000 katsojaa – Riku Nieminen: ”Ei muuta kuin uutta hunttia rikkomaan!”

Riku Nieminen nähdään Juicen roolissa.

8.1.2019 13:53

Juice Leskisestä kertovan elokuvan on nähnyt jo 102 327 katsojaa. Elokuvan tuottaja Marko Talli iloitsee elokuvan saamasta kiinnostuksesta tiedotteessa.

–Tavoitteemme oli nostaa Juicen myötä elämäkertaelokuvat uudelle tasolle, jossa laatu ja yleisöä kiinnostava aihe kohtaavat. Hienoa, että merkittävä rajapyykki tavoitettiin näinkin nopeasti. Elokuva halutaan nähdä selvästikin useamman kerran ja Juicen koskettava tarina kiinnostaa muitakin kuin niitä, joille hänen musiikkinsa on merkitsevää.

Lue myös: Tällainen oli Juice Leskinen: Aamulehden toimittaja tutustui häneen keikkamatkalla kesällä 1985 – Katso myös harvinainen kuva keikkabussista: läsnä on suomirockin kerma

Juicea elokuvassa näytellyt Riku Nieminen kommentoi tuoreeltaan jo toistamiseen viikonlopun katsotuimman elokuvan menestystä.

–On tää hienoa. Kiitos katsojat. Ei muuta kuin uutta hunttia rikkomaan! hän toteaa tiedotteessa.

Lue myös: Ensin laihdutus, sitten ankara lihotus: hyppy Juice Leskisen nahkoihin venytti Riku Niemisen kehon rajoja 28 kiloa 11 viikossa

Myös Juicen ystävä ja bändikaveri Mikko Alatalo on iloinen elokuvan saamasta suosiosta.

–Olen todella tyytyväinen elokuvan suosioon. On hienoa, että tämä tärkeä vaihe suomenkielisen rokin syntyä tulee tutuksi myös nuoremmille sukupolville. Juice ja Coitus oli kuin Hurriganes – mutta suomeksi, hän kommentoi tiedotteessa.

Lue myös: Harri Rinne julkaisi Juice-elokuvasta omakohtaisen elokuva-arvostelun: "Ei pidä paikkaansa, että minulla ja Juicella olisi ollut skismaa. Minä rakastin sitä miestä."

Elokuva perustuu vapaasti Antti Heikkisen kirjoittamaan Juice-elämäkertaan Risainen elämä ja sen on ohjannut Jussi- ja Cannes-palkittu Teppo Airaksinen. Elokuvan on käsikirjoittanut Antti Heikki Pesonen.

Päärooleissa Niemisen lisäksi nähdään Iida-Maria Heinonen, Silmu Ståhlberg, Antti Tuomas Heikkinen ja Pekka Strang.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: