Toimittaja hankki auton leasing-sopimuksella, listasi tarkasti kaikki kustannukset ja järkyttyi – Ei silti aio enää ostaa autoa kokonaan omaksi - Auto ja liikenne - Aamulehti

Toimittaja hankki auton leasing-sopimuksella, listasi tarkasti kaikki kustannukset ja järkyttyi – Ei silti aio enää ostaa autoa kokonaan omaksi

Toimittaja Kari Pitkänen kertoo tärkeimmät oppinsa auton yksityisleasingista ja avaa tarkasti kaikki Peugeot 3008:n kustannukset. Suomessa yksityisleasing on vielä harvinainen tapa hankkia auto – toisin kuin muissa Pohjoismaissa.

Toni Saarimäen tekemä maalipinnan suojakäsittely lisäsi paitsi kiiltoa, myös leasingautoilun kokonaiskuluja. Vastaavasti pesujen tarve väheni.

21.8. 7:33

Pitääkö auto omistaa itse? Kysymys tuli ajankohtaiseksi koronakeväänä 2020. Vanhalla autollamme oli ikää 11 vuotta, ja edessä olisivat sen arvoon nähden liian kalliit remontit.

Totesin, että pakkoa ei ole. Vaihdoin toukokuussa 2020 omistusauton vuokrakärryyn eli hyödynsin mahdollisuutta auton yksityisleasingiin.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos