Pollarit lähtivät jopa synnytyksen pyörällä ING: Tamperelaisen Pollarin perheessä tehdään polkupyörillä kaikki se, mihin perinteisesti tarvitaan kaksi tai kolme henkilöautoa. - Auto ja liikenne - Aamulehti

Tamperelaisperhe investoi 10 000 euroa kahteen tavarapyörään ja kulkee niillä nyt lähes joka paikkaan: ”Matkustin Taysiin synnyttämäänkin laatikkopyörän kyydissä”

Pollarin perheessä tehdään sähköavusteisilla polkupyörillä kaikki se, mihin perinteisesti tarvitaan kaksi tai kolme henkilöautoa: kuljetetaan lapset kouluun ja päiväkotiin, rahdataan ostokset kaupasta, hoidetaan juoksevat asiat, lähdetään kesämökille tai harrastetaan lähimatkailua.

Pollarin perheen lapset Alva ja Vilho kipuavat mielellään laatikkopyörän ja Heljä-äidin kyytiin. Tässä perheessä autoa ei juuri käytetä Tampereen rajojen sisällä.­

24.4. 7:35

Heljä ja Tuomo Pollarin kotipihasta Tampereen Petsamosta löytyy kaksi vankkarakenteista tavarapyörää. Niillä he ovat tehneet perheen autosta melkein tarpeettoman kaikissa Tampereen rajojen sisällä – ja vähän niiden ylikin – ajettavissa matkoissa.

– Laatikkopyörä Urban Arrow on meidän pakettiautomme ja Tern-pitkäperäpyörä urheiluautomme, Heljä Pollari esittelee.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?