Maria Lipsonen vaihtoi autoa ja yllättyi: ”Ajaminen on puolet halvempaa”– Tankkausasemia lisätään kaasuautojen suosion kasvun vuoksi Pirkanmaalla - Auto ja liikenne - Aamulehti

Maria Lipsonen vaihtoi autoa ja yllättyi: ”Ajaminen on puolet halvempaa”– Tankkausasemia lisätään kaasuautojen suosion kasvun vuoksi Pirkanmaalla

Pirkanmaan Jätehuolto ja Gasum vastaavat kaasuautoilun suosion kasvuun Nokian, Pirkkalan ja Tampereen Ikean uusilla tankkauspisteillä. Maria Lipsonen on yksi maakunnan yli 1 300 kaasuautoilijasta ja katuu vain yhtä asiaa: että ei vaihtanut pois bensiinistä jo paljon aikaisemmin.

Maria Lipsonen uskoo, että perheen toinenkin auto vaihtuu pian kaasukäyttöiseksi. Niin suuret ovat hinta- ja ympäristöedut kotimaisella biokaasulla ajettaessa.

2.4. 7:31 | Päivitetty 2.4. 14:22

Tamperelainen Maria Lipsonen oli aina ajanut bensa-autoilla. Kun niistä viimeisin tuli vaihtoikään, hänellä oli ensi kertaa mielessä jotakin uutta.

Takaraivossa tykytti ajatus kaasuautosta. Kaverit pääkaupunkiseudulla olivat niitä kehuneet. Yksi heistä oli hankkinut autoonsa muutossarjan ja tehnyt siitä kaasukäyttöisen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos