Tamperelaiskeksintö mullistaa sähköpyöräilyn - Auto ja liikenne - Aamulehti

Tässä keksinnössä ei ole kukaan aiemmin onnistunut ja nyt sähköpyörämarkkinoiden odotetaan mullistuvan – tamperelaisyritys tähyää satojen miljoonien markkinoille

Tamperelainen Revonte on tehnyt sähköavusteisen polkupyörän automaattivaihteiston, joka tekee pyöräilystä helppoa ja vaivatonta. Satojen miljoonien eurojen markkinat odottavat. Uusi teknologia esitellään tällä viikolla isossa pyöräilytapahtumassa Saksassa.

Revonten tiimi esittelee Saksassa mallipyörän, joka toimii yrityksen omalla moottoriteknologialla. Kehitystyössä ovat olleet mukana muun muassa Pekka Kauppila (vas.), Esa Korhonen, Jussi Moisio, Timo Palonen, Otto Chrons, Iiro Peltola ja Antero Jalkanen. Kuvasta puuttuvat Jan Klein. Uwe Daniel, Jari Suksi, Jukka Mäennenä ja Piia Pälä.

2.9.2019 9:59 | Päivitetty 2.9.2019 11:24

Pyöräalan Eurobike-messut avataan 4. syyskuuta Saksan Friedrichshafenissa. Messuilla mukana on tamperelainen Revonte, joka ei aio jäädä tapahtuman sivustakatsojaksi.

Saksassa esitellään ensi kertaa tuotantovalmiina suomalainen Revonte ONE -sähköpyöräteknologia. Se yhdistää automaattisen ja portaattoman vaihteiston sähköpyörän moottoriin, ohjainlaitteisiin ja ohjelmistoon.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: