Ladataan
Pääaiheet 100 tuoreinta Live Linnan juhlat Näköislehti Uutiset Urheilu Hyvä elämä Kulttuuri Moro Mielipiteet Tähtijutut

Kaupallinen yhteistyö: K-Citymarket Turtola - Aidot napolilaispizzat paistuvat nyt Tampereen Turtolassa – Näin valmistuu alansa ylivoimainen herkku, jonka voit kätevästi tilata mukaasi ostoskierroksella

Takana on kiireinen päivä ja kauppareissulta olisi kiva ottaa kotiin mukaan jotakin valmista ruokaa. Eikä pahitteeksi olisi sekään, että nautittavakseen saisi omasta tilauksesta ja mielitäytteistä valmistetun uunituoreen herkun. -Sieltä se nyt tulee kuumana ja tuoksuvana, kauppias Marko Vainikainen herkuttelee jo näkemästään, kun pizzakokki Liborio ”Rino” Cirami vetää lapiollaan pizzan uunista ulos. Tässä se nyt on: pizzojen ylivoimainen herkku, napolilainen pizza! -Ajatukseni on ollut tarjota nimenomaan helppoutta ihmisten arkeen sellaisella ravintolatasoisella ruoalla, jota ei vähittäiskaupassa vielä ole saatavilla. Katso videolta, miten Pizza Napoletana valmistuu: Marraskuun puolivälistä lähtien K-Citymarket Turtolasta Tampereelta on saanut vaivattomasti kauppareissun yhteydessä laadukkaan artesaanipizzan mukaansa. -Itsekin olen ihastunut matkoillani juuri käsityönä syntyvään ja reunoiltaan hyvin kohonneeseen napolilaiseen pizzaan. Nyt voimme tarjota niitä asiakkaillemme täällä Turtolassa, kauppias iloitsee. Uunituoreiden pizzalämpimäisten lisäksi myymälän ylpeydenaihe on Italiasta Tampereelle toimitettu Moretti-kivipohjauuni, joka onkin harvinaisuus Suomessa. Kahdesta uunista toinen lämpiää Marko Vainikaisen yhteistyökumppanin pizzayritys Denniksen ravintolassa Helsingissä. -Tämä sähkökäyttöinen uuni on valmistettu toimimaan lähes 500 asteen lämpötilassa, jota tavalliset pizzauunit eivät edes kestä, pizzerian esimies Salla Toikka paljastaa. Oikeaoppinen napolilainen pizza paistuu tässä korkeassa lämpötilassa valmiiksi 1,5-2 minuutissa. -Se on jo herkullista katsottavaa, kun napolilaisen pizzan reunat lähtevät kohoamaan, Marko Vainikainen tunnelmoi. Yksi napolilaisen pizzan salaisuuksista on runsaasti vettä sisältävä taikina, jonka käsittely edellyttää paitsi kokilta herkkää kättä myös uunilta huippukuumuutta, jotta vesi höyryyntyy halutulla tavalla antaen pizzalle samalla sekä kuohkeutta että rapeutta. Jotta pizza pysyy lämpimänä säilyttäen samalla napolilaiselle pizzalle ominaisen rakenteensa, se pakataan kuljetuksen ajaksi foliolla vuorattuun erikoislaatikkoon.  Laatikossa on pienet aukot, jotta pizza ei vety, Pizzan voi halutessaan myös helposti puolittaa, nauttia pienempinä paloina ja tarvittaessa vielä säilyttää jääkaapissa tässä toimivassa laatikossa. Tunnettu pizzabrändi tuotekehityksen taustalla Dennis Napoletana on siis napolilaistyylinen, paikan päällä ravintolassa tai kaupan pizzeriassa paistettava artesaanipizza tuoreilla täytteillä. Nimestä voikin jo päätellä, että tämän napolilaisen pizzan kunnianhimoisena tuotekehittäjänä toimii alan suomalainen edelläkävijä. -Perheyritys Dennis on tehnyt pizzoja suomalaisille jo vuodesta 1975 alkaen, toimitusjohtaja Sebastian Björkstén kertoo taustaksi. -Ravintoloiden ja kaupan välinen raja hälvenee. Mekin ryhdyimme muutama vuosi sitten miettimään sitä, kuinka voisimme olla mukana kehittämässä kaupan ruokaelämyksiä ja miten asiakas voisi pakastepizzan sijaan saada kaupasta mukaansa siellä valmistetun tuoreen pizzan. Samalla syntyi tarve ratkaista se, miten ostoksilla oleva asiakas saa tuoreen pizzan mukaansa kaupasta tai nautittavakseen sen heti paikan päällä. -Dennis Napoletanan kehittämisen keskiössä on ollut kolme tärkeää asiaa: taikina, uuni ja pizzalaatiko, Björkstén luonnehtii. Dennis on voinut tarjota myös myymälälle ja sen henkilökunnalle hyvän startin maistuvan tuotteen ja koko palvelun toteuttamiseen. Ennen pizzerian avaamista Turtolan Citymarketin henkilökunta – Rino, Amir , Salla, Sannamari ja Sanna – oli Denniksen opissa Helsingissä ja perehtyi perusteellisesti napolilaisen pizzan valmistukseen. -Napolilaiset pizzat ovat nyt hyvin trendikkäitä, ja herkullisuutensa lisäksi suuri kysyntä tulee myös siitä, että uutuustuotteet aina kiinnostavat, Sebastian Björkstén summaa. 1. Valitse yhdeksästä pizzavaihtoehdosta mieleinen. 2. Jätä tilaus pizzakokeille. 3. Voit jatkaa ostoksiasi kaikessa rauhassa, sillä mukaasi tuleva piippari ilmoittaa, milloin pizza on noudettavissa. 4. Pizza pakataan foliovuorattuun erikoislaatikkoon, joka pitää pizzasi lämpimänä säilyttäen sen rapeuden. 5. Kahvilan aukioloaikana voit nauttia pizzan myös paikan päällä maksettuasi pizzan kahvilan kassalle. 6. Maksa mukaan ottamasi pizza muiden ostosten yhteydessä kassalla. K-Citymarket Turtolan pizzeria palvelee kello 20:een asti.