Ladataan
Pääaiheet 100 tuoreinta Live Uutiset Urheilu Hyvä elämä Kulttuuri Tähtijutut Moro Näköislehti Mielipiteet

Meirän kekkerit Helsingissä: Riemut perehtyivät elintarvikehygieniaan

Koska juhlat olivat ja missä? 27.5.2019 Viikissä Helsingin yliopiston elintarvikehygienian ja ympäristöterveyden osastolla. Mitä juhlitte? 51 vuotta sitten ylioppilaiksi päässeistä emeritus professori Hannu Korkeala kutsui meidät Mäntän lukion vuoden 2018 riemut aveceineen tutustumaan osastoon. Oliko ohjelmaakin? Yliopistonlehtori Mari Nevas esitelmöi meille osaston toimintaa. Sen jälkeen Hannu ja Mari esittelivät meille tiloja. Mistä siellä puhuttiin? Elintarvikehygieniasta eli siitä, miten ruoan puhtaus varmistetaan. Säilyikö sopu? No, tietysti. Kaikki kuuntelivat tarkasti, miten tärkeää työtä kaikki osastolla tekevät, jotta saamme syödä puhdasta ruokaa. Keskusteluakin syntyi. Illanistujaisissa Helsingin keskustassa vaihdettiin kuulumisia ja puhuttiin jääkiekosta. Kuka raportoi? Seija N.