Ladataan
Pääaiheet 100 tuoreinta Live Uutiset Urheilu Hyvä elämä Kulttuuri Tähtijutut Moro Näköislehti Mielipiteet

Tampereen ravintoloissa tapahtuu paljon helmikuussa – 30 viinintekijää tulee vierailulle ja taikuri vetää uhkapeli-iltoja

Tampereen Lapland Hotelsin ravintola Dabbal isännöi lauantaina 8. helmikuuta Lappi-henkistä viinintekijäillallista. Viinien maahantuoja Tampereen Viinitukku on kutsunut paikalle noin 30 viinintuottajaa Argentiinaa ja Australiaa myöten. Dabbalin keittiömestarin Janne Kostamon mukaan illallisella on tarjolla muun muassa misolla maustettua kuningasrapua, poroa sekä rautua. Nimekkäistä viinitaloista mukana tapahtumassa ovat muun muassa toscanalainen Isole e Olena, samppanjatuottaja Deutz, burgundilainen Louis Latour, alsacelainen Marcel Deiss, riojalainen Bodegas Muga sekä moselilainen Markus Molitor. Aikaisemmin samana päivänä Lapland-hotellissa on järjestetty myös viinimessut, mutta tänä vuonna ne jäävät väliin aikataulusyistä. Taikuutta ja uhkapeliä Inezissä Tamperelainen Tapas Bar & Sidreria Inez pääsee neljänä helmikuun iltana kokeilemaan uhkapelejä. Tamperelaisen taikuri Erkki Eskolan vetämät teemaillat rakentuvat lähitaikuuden ympärille. – Kyseessä on uudenlainen ja viihdyttävä tapa tehdä lähitaikuutta. Pelipöytään tullessaan asiakas saa itse valita eri vaihtoehdoista mitä peliä pelataan. Pelit ovat mielenkiintoisia ja hämmentäviä, joten viihdearvo säilyy varmasti, vaikka sama asiakas kävisi pelaamassa useammankin kerran, Eskola kertoo tiedotteessa. Pelissä ei käytetä oikeaa rahaa vaan peliseteleitä. – Pelit tarjoavat jännitystä ilman uhkaa rahojen menettämisestä, Eskola tarkentaa. Taikuusillat järjestetään viikon välein lauantaisin 1.2., 8.2., 14.2. ja 22.2.