Ladataan
Pääaiheet 100 tuoreinta Live Uutiset Urheilu Hyvä elämä Kulttuuri Tähtijutut Moro Näköislehti Mielipiteet

Tampereen etnisten ravintoloiden tarjonta paranee entisestään – Nyt kaupunkiin avataan havaijilainen ramen-ravintola

Tampereen keskustaan ortodoksikirkon liepeille avautuu toukokuun puolivälissä jo kaupungin toinen ramen-ravintola. Aloha Ramen -nimisen ravintolan taustalla ovat Cafe Pispalasta tuttu amerikkalainen keittiömestari Tam To sekä Kaijakan yrittäjä Kimmo Sirviö yhtiökumppaneineen. Sirviön mukaan Kaijakan yrittäjillä on ollut jo pitkään mielessä japanilaisvaikutteisen ramen-ravintolan perustaminen. Hanke liikahti liikkeelle, kun havaijilaisen keittiön ekspertti Tam To suostui uuden ravintolan konsultiksi. Tampereella on ennestään yksi japanilaisiin nuudelikeittoihin erikoistunut ravintola. Maka Ramen avasi Kauppahallissa aiemmin tänä talvena. – Alohassa teemme ramenia havaijilaisin vaikuttein, täsmentävät Tam To ja Kimmo Sirviö uuden ravintolansa ideaa.