Ladataan
Pääaiheet 100 tuoreinta Live Uutiset Urheilu Hyvä elämä Kulttuuri Mielipiteet Moro Tähtijutut Näköislehti

Ässät pahoittelee Tapparalle tarjoiltua ruokaa – ”Ainekset olivat oikeat, mutta lopputulos...”

Tapparassa pelaava Ben Blood veti sananmukaisesti herneen nenäänsä Ässien keskiviikon ottelun jälkeen tarjoamasta ateriasta. – Kyseessä oli italianpata. Ainekset olivat oikeat, mutta lopputulos ..., asettelee Ässien markkinointipäällikkö Jaakko Ruusunen sanojaan. – Olimme yhteydessä heti illalla Bloodiin ja pahoittelimme asiaa. Annos ei kuulu normaaliin kulttuurimme. Annosten pitää maistua ja myös näyttää hyvältä. Ässät selvittelee edelleen tapahtunutta. – Teemme joukkueen kanssa yhteistyötä ruokien valinnassa. Keskiviikkoillan liigapeli päättyi Tapparan 5–0-voittoon. Ässät julkaisi vuonna 2011 oman keittokirjan "Pata kuumana". Opuksessa on pelaajilta ja toimitsijoilta kerättyjä reseptejä. Lempiruokareseptien lisäksi kirjassa valotetaan hieman reseptien antajien ruoanlaittotaitoja sekä rakkaimpia ruokamuistoja. Italianpadan reseptiä kirjasta ei valitettavasti löydy. Sen sijaan esimerkiksi Veli-Matti Savinaisen herkku oli "erikoispöperö", jossa yhdistetään kaupan valmis maksalaatikko ja lihaperunasoselaatikko. Kyseiseen reseptiin kuuluu yksi paketti maksalaatikkoa, yksi paketti lihaperunasoselaatikkoa ja kaksi pakettia raejuustoa. Ohjeen mukaan laatikot lämmitetään mikrossa ja sekoitetaan "huolellisesti". Tämän jälkeen pöperö viimeistellään sekoittamalla siihen raejuusto. Ville Uusitalon herkkuruoka oli puolestaan "puliukkopata", johon kuuluu yhtenä aineksena makaronia. Periaatteessa reseptissä on kyse eräänlaisesta pasta bolognese -variantista.