Ladataan
Pääaiheet 100 tuoreinta Eurovaalikone Eurovaalit Uutiset Urheilu Hyvä elämä Kulttuuri Mielipiteet Moro Näköislehti Tähtijutut

Palaako Petri Kontiola Tapparaan? AL:n kiekkopodcast kertoo, miksi Tapparan finaaliputki katkesi: ”Seurajohto on ollut Rautakorven linjan takana”

Tampereen Tapparan historiallinen kuuden finaalin putki on päättynyt HPK:n käsittelyssä. On jälkianalyysin ja tulevaan katsomisen paikka. Toimittajat Lauri Lehtinen , Pekka Aalto ja Tapani Salo kokoontuivat Lehtinen-podcastin lauteille miettimään, mikä Tapparan kaudessa jäi vajaaksi. Oliko kausi pettymys ja jos oli, miksi? Podcast-jaksossa perataan Tapparan kausi, Jukka Rautakorven suoritus valmentajana ja pelaajisto pelipaikka pelipaikalta. Lehtinen-podcast #12: Tapparan kausi on ohi, miksi ja mitä seuraavaksi? Aiheet: 2.47 alkaen HPK-sarjan analyysi, 11.44 alkaen Jukka Rautakorpi ja Tapparan seurajohto, 18.52 alkaen Maalivahdit: ketkä onnistuivat, kuka jatkaa?, 21.51 alkaen Puolustus: ketkä onnistuivat, kuka jatkaa?, 28.50 alkaen Hyökkääjät: ketkä onnistuivat, kuka jatkaa? Yltä löytyvässä podcastissa käydään pelipaikkojen osalta myös tuleva, ensi kauden sopimustilanteen ja Aamulehden uutisoimien sopimusten kautta. Lehtinen-podcastin yksimielinen tuomio on, että Tappara kaipaa ykkössentteriä, jota se ei päättyneellä kaudella löytänyt. Vahvojen huhujen mukaan Petri Kontiola voisi olla palaamassa Tapparaan KHL:stä. Kontiola-huhuja käsitellään Lehtinen-podcastin tuoreessa jaksossa. – Paluu kuulostaa jo kiekkokannattajan korviin erittäin mielenkiintoiselta, Aalto hykertelee. Kuuntele lisää: Tästä löydät Aamulehden Lehtinen-podcastin kaikki jaksot Tule kanssamme keskustelemaan Twitteriin hashtagilla #lehtinenpodcast tai ota yhteyttä podcast-isäntään suoraan. Nimimerkki on @lehtinen20. Aamulehden urheiluaiheinen podcast-sarja. Juontajana toimii urheilutoimittaja Lauri Lehtinen (kuva ylh.). Julkaistaan Aamulehden verkkosivuilla. Löydät jutun ohesta koontijutun, johon päivitetään podcast-sarjan kaikki jaksot. Käsiteltävät lajit ja aiheet sekä puheenvuoron saavat vieraat vaihtuvat, mutta myös säännöllisempiä aiheita ja vieraita nähdään. Tavoitat juontajan ja vieraat: Twitterissä @lehtinen20 ja #lehtinenpodcast.