Ladataan
Pääaiheet 100 tuoreinta Tulospalvelu Uutiset Urheilu Hyvä elämä Kulttuuri Mielipiteet Moro Näköislehti Tähtijutut

Yksi Suomen kuuluisimmista keittiömestareista tulee kokkaamaan Tampereelle

Helsinkiläisen Michelin-tähtiravintola Olon perustajiin kuuluva Pekka Terävä saapuu esittelemään osaamistaan Tampereelle huhtikuun puolivälissä. Terävä on suunnitellut kuuden ruokalajin ranskalaisen menun Tampereen kauppahallissa toimivalle ravintola 4 vuodenajalle. Tampereella ja 4 vuodenajassakin on aiemmin vieraillut useita tunnettuja keittiömestareita, mutta Terävä kokkaa kaupungissa tiettävästi ensimmäistä kertaa pitkällä urallaan. Torstaina julkistettu menu sisältää muun muassa ankanmaksaa, huhtasientä, parsaa, Merimaskun uutta perunaa ja raparperia. Pekka Terävä on tullut Pirkanmaalla tunnetuksi Mäntän jokavuotisen Food Camp -tapahtuman yhtenä vetäjänä. Ensi kesänä Food Camp siirtyy Turkuun ja Mänttä järjestää elokuun lopussa oman ruokatapahtuman.